Stranica 36 od 37 PrviPrvi ... 2634353637 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 1838

Tema: Neurednost

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja nakit čuvam u kutiji za nakit

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Doga prvotno napisa Vidi poruku
    Odličan je registrator, sa spojnicama na klik sa strane+prozirni umeci za papir (s rupicama), tako da ih možeš staviti na spojnice.. i onda u njih slažeš račune, papire, sve.. meni je to genijalno!!
    Isto ovako!

Igračke ne perem osim ako nisu nošene van pa baš vidljivo prljave......

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Odličan je registrator, sa spojnicama na klik sa strane+prozirni umeci za papir (s rupicama), tako da ih možeš staviti na spojnice.. i onda u njih slažeš račune, papire, sve.. meni je to genijalno!!
    da... imala sam tako riješeno do prije adaptacije stana, svaki prozirni umetak za drugu vrstu računa. meni se kod toga nije sviđalo što računi nisu uniformirani pa se naprave kao mala brdašca i onda registrator više ne stane u svoju kutijui onda me to živcira...

mislim da ću opet tako. ali ovaj put kupim mali registrator pa bušim direktno račun. barem ove koje moram kidati pa su glupih dimenzija...

A može i u jednoj dubokoj ladici, pa trpaš, trpaš...i onda ti dođe opomena pa sve račune na pod, pa kopaš i , naravno onaj koji tražiš je na dnu, pa još neplaćen...
    Ah, živjela neorganiziranost. A imam registratore-prazne. Ali, mene to ni najmanje ne živcira. Računi posloženi=naučna fantastika.
    ovo mi se dogodilo baš neki dan, ali ne u ladici nego u toj vrećici pa sam klela i bijele i crne i bulu i cijelu Morešku... zato sam i pitala.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    A kako perete igračke na baterije, imamo onog ljubičastog velikog ponija na baterije, ne znam više kako se zove,
    i grozno je prljav. Blizu sam da mu povadim baterije i frknem ga u mašinu. Bi li preživio?
    Anybody? Ajde, sigurno među ovom hrpom čistunica ima neka koja zna neki čaroban način da se izriba zmazani mylittlepony!
    (ili kako se već to čudo zove)

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Anybody? Ajde, sigurno među ovom hrpom čistunica ima neka koja zna neki čaroban način da se izriba zmazani mylittlepony!
    (ili kako se već to čudo zove)
    Ja bih ga samo očetkala malom keficom i vimom.. pa onda čisto vodom isprala..

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dijana, to i mene već zanima.
    Ima onih zgodnih plišanih igračkica s muzikom na potezanje, znaju imati i dijelove koji šuškaju, pa gumeni za grickanje, jednu takvu imam i ja i to je bila jedna od rijetkih koja nas je malo spašavala u prvoj godini.

Ali evo, nikad nije bila oprana - došla je iz trgovine, bila je i bez ambalaže (budu samo zakačeni na neki kartončić), i nakon malo razmišljanja što s time (tada sam o tome malo više mislila), završila je vrlo brzo u ustima.
    Nakon toga se ta igračka koristila na sve moguće načine, kad je dijete prošlo bebastu fazu s time se igra tako da je daje svojim lutkama-bebama.

I sad da ja to poželim dati drugom djetetu. Nije dosta da je moje dijete žvakalo isti predmet godinu dana ili više bez pranja. A aparatić je ušiven unutra, trebala bih rasporiti i opet sašiti da se može oprati Nije mi jasno kakav je to dizajn, jednokratni?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa kako bi inače zarađivali?
    moramo im javiti da proizvode igračke koje se nakon nekog vremena raspadnu
    pa da shvatimo da ih ni ne moramo prati nego da ih jedostavno - bacimo

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam oprala jednog plisanca, psa, koji ima bateriju/je iznutra i kad ga se pritisne na to laje. dakle oprala, osusila u susilici i sve je bilo OK, dok se u sred noci doticni nije poceo oglasavati. cijelu noc je lajao, ali i nakon prolajane noci i danas jos uvijek laje pri stiskanju na oznaceno mjesto

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa kako bi inače zarađivali?
    moramo im javiti da proizvode igračke koje se nakon nekog vremena raspadnu
    pa da shvatimo da ih ni ne moramo prati nego da ih jedostavno - bacimo
    pa to je ono
    ima tih jeftinih igračaka koje se brzo raspadnu pa znaš o čemu se radi
    ali ove su baš fino napravljene i koštaju od cca 100 kn na više, ovisno o broju visećih dodataka

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam oprala jednog plisanca, psa, koji ima bateriju/je iznutra i kad ga se pritisne na to laje. dakle oprala, osusila u susilici i sve je bilo OK, dok se u sred noci doticni nije poceo oglasavati. cijelu noc je lajao, ali i nakon prolajane noci i danas jos uvijek laje pri stiskanju na oznaceno mjesto

isto se i meni dogodilo s jednom igračkom, lajala je dok se nije potrošila baterija (a to je trajalo i trajalo...)

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana, to i mene već zanima.
    Ima onih zgodnih plišanih igračkica s muzikom na potezanje, znaju imati i dijelove koji šuškaju, pa gumeni za grickanje, jednu takvu imam i ja i to je bila jedna od rijetkih koja nas je malo spašavala u prvoj godini.

Ali evo, nikad nije bila oprana - došla je iz trgovine, bila je i bez ambalaže (budu samo zakačeni na neki kartončić), i nakon malo razmišljanja što s time (tada sam o tome malo više mislila), završila je vrlo brzo u ustima.
    Nakon toga se ta igračka koristila na sve moguće načine, kad je dijete prošlo bebastu fazu s time se igra tako da je daje svojim lutkama-bebama.

I sad da ja to poželim dati drugom djetetu. Nije dosta da je moje dijete žvakalo isti predmet godinu dana ili više bez pranja. A aparatić je ušiven unutra, trebala bih rasporiti i opet sašiti da se može oprati Nije mi jasno kakav je to dizajn, jednokratni?
    Ja to sve perem u masini na programu za rucno pranje. 30 s par kapi tekuceg detergenta i octom umjesto omeksivaca. Centrifuga na najmanje.
    Po potrebi okrenem jos jednom samo s octom.
    (moji cesto povracaju i uvijek dohvate hrpu stvari )
    Igracke na potezanje su prezivjele.
    igracke na baterije prorade nakon duzeg stajanja. Neke nikad nisu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas sam opiturala dječju sobu. vratila odjeću u ormar, krevete i sad je soba divna. I cijeli stan očajan i pun stvari iz dječje.

Svečano sam sebi obećala da radimo čistku i bacanje neupotreebljivog, a ono što više ne volimo dijelimo/mijenjamo. Očekujte topic na burzi.

Ali, kako da u ovu divotu opet vratim kutije za ispod kreveta sa cipelama, stolicu za nošenu, čistu odjeću, grijalicu i 100 nekih đinđa? Prava žalost.
    Baš nemam gdje s tim cipelama. Nemamo mjesta u hodniku za cipele i ne znam gdje bi s njima.
    I di bi s knjigama koje su prevrijedne za razduživanje, a ipak ih ne koristim (rječnici). Trenutno ništa ne prevodim, a ima ih jedno metar dužine, mnogo teški...

Mrzim zagušivanje prostora i pune sve ćoše

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Makita točno znam taj osjećaj kad ti je sve tako lijepo osvježeno i čisto pa moraš vraćati kutije i starudiju nazad
    to sam iskusila u stanu u kojem je sve bilo toliko staro i toliko pohabano da sam stalno nešto spremala i sklanjala al uzalud
    velika je razlika sad kad sam u novom i velikom
    ovdje kad počistim čisto je a i dodatne prostorije život znače budući da uvijek imam neke viškove i nešto što mi stvarno treba a ne koristim trenutno pa mi je muka da se riješim zauvijek

i danas razmišljam kako je zapravo puno lakše kad doma nitko ne boravi do popodne - ne stigne se toliko sve us...ti
    ovo kao kod mene kad je promenada od ranog jutra, pa još dvorište i vrt odmah na ulazu, ma koma
    nije da se žalim, samo na glas razmišljam

ne možeš imati i ovce i novce

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

znači, ja bih iz ovog što sam napisala, stan al da je nov
    i da u njemu nitko ne boravi prije 6 popodne
    kad bih sad to rekla mm mislim da bi ga srce ostavilo

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja igračke operem svake prestupne
    al onda pretjerujem, pa perem vaticom i alkoholom plastiku
    plišance u mašini, s omekšivačem
    to zbog grižnje savjesti valjda...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj krvavica prvotno napisa Vidi poruku
    gdje držite plaćene račune? ja nisam još uvijek uspjela naći pametno rješenje za sve te papire... garancije, upute za korištenje... za sada sve držim u jednoj vrećici u "ormaru", ali sigurno postoji bolje rješenje.
    Svekar vodi računa o tome. Mi samo damo novce, on brine da se plati kad treba.
    Ja plaćam samo Diners, a tih mojih računa i izvadaka ima posvuda, pa ih jednom u pola godine skupim na hrpu, pa u registratore. Sve iz 2008 ili čak 2005 znam di je, ali nema pojma di je račun od prošlog mjeseca.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa morao je odraditi traumu.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

skoro pa ima jednako stavki ko onaj kojeg je sheldon cooper slagao

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Oprostite kaj upadam,samo vi raspravljajte, baš je zanimljivo- za neke sam stvari prvi put čula na ovoj temi

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea ima plišanog svijetlorozog praščića koji pjeva i koji joj je bez konkurencije najdraža igračka (čak se ne smije niti reći da je igračka) - prala sam ga u mašini, izvadila baterije, i preživio je. Sad mi nije dala da ga operem u mašini nego ga je ona oprala u lavoru (uz dodatak ružmarina za mirišljavu kupku, mene je podsjetilo na pac) - i opet je preživio. Bitno d aje vruće pa da se može dobro i brzo posušiti.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni je preživio mobitel kad je upao u 4. maksimirsko jezero, što ne bi i igračke.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj krvavica prvotno napisa Vidi poruku
    gdje držite plaćene račune? ja nisam još uvijek uspjela naći pametno rješenje za sve te papire... garancije, upute za korištenje... za sada sve držim u jednoj vrećici u "ormaru", ali sigurno postoji bolje rješenje.
    Ovako nešto, svaka grupa računa ima svoj pretinac, posebno oni koji dolaze na naplatu posebno oni koji su plaćeni

http://www.alibaba.com/product-gs/28...showimage.html

susmiga avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

račune neplaćene držimo u koricama rokovnika ( stalno sve ispada ) a plaćene ( Internetom) bacamo u stari papir jer se potvrde o plaćanju mogu isprintati i potvrditi u banci? jesmo jedini?

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi isto placamo net-om, jedino na papirnate primjerke napisemo datum kada smo platili da se znamo snaci po ispisu na netu (imala sam jedan takav slucaj pa od tada pisem)
    i onda te papirnate primjerke bacamo u jednu kutiju i to tamo stoji dok se ne napuni... a onda u smece...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj susmiga prvotno napisa Vidi poruku
    račune neplaćene držimo u koricama rokovnika ( stalno sve ispada ) a plaćene ( Internetom) bacamo u stari papir jer se potvrde o plaćanju mogu isprintati i potvrditi u banci? jesmo jedini?
    nisi, ja sve bacam
    mm sve cuva
    tako da doma imamo svega - pola

sad kad su decki posli na more, ja uglavnom punim kontejnere

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Upišem na internet bankarstvu da se računi plate na datum dospjeća pa uvijek znam kad su plaćeni. Isto sve leti van.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cuvam jedino potvrde o uplati rate kredita za kucu. Ostalo se uglavnom placa trajnim nalozima. Gdje god sam mogla, stopirala sam slanje papirologije na kucnu adresu. Ono sto stigne, recikliram.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Pranje legića na svakoj stranici ove teme nađem neku higijensku mjeru za koju do sad nikad nisam čula
    X

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja jednostavno ne vjerujem da itko može biti tako organiziran da uspije 1x tjedno oprati i sve legiće i plišance i prebrisati sve ostale igračke, uz dnevno ribanje wc-a, uvijek savršeno čistu kuhinju, opranu robu, sređen ostatak stana, svaki dan da se jede svježe skuhano i još da radi 8h negdje i ima zadovoljno dijete koje ima svaki dan 1na1 pola sata kvalitetnog vremena s roditeljem i ide na sport/jezik, igra se svaki dan u parku, a majka mu uz to još stigne sate provoditi na forumu.
    kako, kako??
    ako postoji neka droga, recite - i ja ću je početi konzumirati

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Maler mi bio prošli tjedan do subote, samo dnevnu sobu je krečio, doduše 4 dana mu je trebalo. Uglavnom, danas je četvrtak a ja još uvijek nisam vratila sve na svoje mjesto, još uvijek nisam oprala ostatke kreča s drvenine...Užas!

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Kayyya prvotno napisa Vidi poruku
    ja jednostavno ne vjerujem da itko može biti tako organiziran da uspije 1x tjedno oprati i sve legiće i plišance i prebrisati sve ostale igračke, uz dnevno ribanje wc-a, uvijek savršeno čistu kuhinju, opranu robu, sređen ostatak stana, svaki dan da se jede svježe skuhano i još da radi 8h negdje i ima zadovoljno dijete koje ima svaki dan 1na1 pola sata kvalitetnog vremena s roditeljem i ide na sport/jezik, igra se svaki dan u parku, a majka mu uz to još stigne sate provoditi na forumu.
    kako, kako??
    ako postoji neka droga, recite - i ja ću je početi konzumirati
    ovo i mene zanima-otkrijte mi tajnu, molim vas

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Maler mi bio prošli tjedan do subote, samo dnevnu sobu je krečio, doduše 4 dana mu je trebalo. Uglavnom, danas je četvrtak a ja još uvijek nisam vratila sve na svoje mjesto, još uvijek nisam oprala ostatke kreča s drvenine...Užas!
    Imaš jako, jako lošeg malera.
    Naš je na žalost sve stariji i sve bolesniji, pa več vrlo malo radi, ali je najbolji maler na svijetu. Iza njega nema čišćenja, ne kapne mu kapljica boje. Odnosno ako kapne, on se istu sekundu sagne i obriše.
    Namještaj mrvicu odmaknemo, ništa specijalno ne mičemo i to je to.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bome, koksy, jako loš
    on je iza sebe morao ostaviti onako kako je našao
    a da ne kažem da se za 4 dana obojaju 4 stana

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pravi maler sve zaštiti, pa neka mu slobodno kapa, kad završi samo skine i pokupi i gotovo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pravi maler sve zaštiti, pa neka mu slobodno kapa, kad završi samo skine i pokupi i gotovo.
    Moj donese svoje plahte i prekrije namještaj na dijelu gdje mala, ali ako kapne kap boje ne pod, uredno se sagne i obriše.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    ovako moj muž i ja radimo :D
    on je picajzla kad treba štititi, ja nisam tako precizna, i dojadi mi nakon 15 min
    al zato pazim kad krečimo da ako slučajno kapne da brišemo. poslije je čisto za sat vremena.

a ovo koliko je krečio, pa i ja sam brža. ja bih za to vrijeme cijeli stan okrečila. uz kuhanje i bavljenje djecom.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A MM se bacio u DIY mod.
    Radi neke pregrade od knaufa, pa ce razmjestiti rasvjetna tijela, pa će farbati...
    Čisti za sobom. Bude li uspješan iznajmljivat ću ga.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I nas majstor, dobro jos da ne pocisti i ono gdje on nije radio...

Jedino sto trenutno imam neizbjezne prasine od poliranja nekakvih popravaka gipsom i jos nekih cudesa koja su isla u kupaonu. Ali jos malo... recimo za mjesec dana ce i kod mene opet biti cisto.

Početno

MOže jedno pitanje, iako nije direktno tema, do kada ste prali veš odvojeno za djecu i za odrasle

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne perem ves odvojeno. Ne kuzim cemu?

Početno

moja veš mašina ima mogučnost tog programa, pa eto ionako se brzo skupi i jednog i drugog
    a kako sam ja sklona urino infektima uvjek mi se činilo sigurnijom metodom

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    i danas razmišljam kako je zapravo puno lakše kad doma nitko ne boravi do popodne - ne stigne se toliko sve us...ti
    ovo kao kod mene kad je promenada od ranog jutra, pa još dvorište i vrt odmah na ulazu, ma koma
    nije da se žalim, samo na glas razmišljam

ne možeš imati i ovce i novce
    Ovo je totalno točno, najčistija i najurednija mi je bila kuća dok nikog nije bilo do 16.30. Otkad sam na porodiljnom živim u ćumezu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja jos uvijek perem odvojeno. BC je atopicar, pa njegova roba se pere tako da se 100X ispere (dobro ne bas 100, ali 2x), pa onda njihovu perem odvojeno. ja volim miris omeksivaca, sto na njihovoj robi ne smije biti, pa eto perem odvojeno, sem rucnika koje perem na 90, pa ih perem po BC-ovoj proceduri.

no vjerujem da nije atopicar da bi vec davno pocela prati zajedno.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

maler?
    kod mene je moler
    nisam znala da se govori i maler
    maler je neki peh, loša sreća, baksuz
    nije tema al eto, radoznala sam
    koksy bogme ti je spor taj, bio maler ili moler...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja isto prerem odvojeno od cura jer im ne stavljam omekšivač
    prva je bila atopičar kao mala, ali ni danas njena koža ne ljubi omekšivač
    bebinu robicu isto ne želim prati uz omekšivač, a platnene perem odvojeno od šarene ali skupa s njenom drugom bijelom koja se pere na 60

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

s malera na veš i atopijski, bome skačem jutros!
    idem popiti kavu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj žena majka i kraljica prvotno napisa Vidi poruku
    MOže jedno pitanje, iako nije direktno tema, do kada ste prali veš odvojeno za djecu i za odrasle
    Nikad.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa da rezimiramo koksy je imala maler s molerom

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    maler?
    kod mene je moler
    nisam znala da se govori i maler
    maler je neki peh, loša sreća, baksuz
    nije tema al eto, radoznala sam
    koksy bogme ti je spor taj, bio maler ili moler...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ovih dana smo bili u vikendici pa sam se pakovala, raspakivala. I pade mi na pamet pitanje: vi koji uzimate novi peškir za svako tuširanje, kako to radite na letovanju? Kad bismo na moru, za svako tuširanje uzimali novi peškir, trebalo bi da povučemo prikolicu samo za peškire. Ili na letovanju spuštate kriterijume? Ili letujete samo u hotelima?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •