Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj da, gomile stvari, robe, igracaka, knjiga, novina... Da mi je sve srezat za samo 20 posto, bilo bi bolje. Svako malo hrpetine toga bacim, poklonim ali opet se nabere. sad jos i kolica u sred stana, baby gym i ona baby ljulja viper, aaaaaaa. Imam dojam da se spoticem sama o sebe! A sve treba. Ma moglo bi se i bez toga. A onda mi trebaju dve stvari koje vec DANIMA ne mogu nac i to me zbilja cini zivcanom

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Joj da, gomile stvari, robe, igracaka, knjiga, novina... Da mi je sve srezat za samo 20 posto, bilo bi bolje. Svako malo hrpetine toga bacim, poklonim ali opet se nabere. sad jos i kolica u sred stana, baby gym i ona baby ljulja viper, aaaaaaa. Imam dojam da se spoticem sama o sebe! A sve treba. Ma moglo bi se i bez toga. A onda mi trebaju dve stvari koje vec DANIMA ne mogu nac i to me zbilja cini zivcanom
    Potpis.
    Imam jednu sobu - skladište u kojoj držim staru robicu dječiju, sezonsku robu (koja je meni najveći problem). Obećala sam sebi da ću uskoro ući u nju i sve raščistiti i napraviti djetetu sobu konačno. Ostatak kuće je manje više ok, s tim da mi pegla i usisava teta čuvalica (blago meni), a ja ovo ostalo. Mada se posteljina, peškiri i krpe i dosta odjeće ne pegla (a kod mame sam i gaće peglala). A sušilica mi je spas zimi.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam najsretnija kako izbacim neki komad bebačke opreme. Ovih dana leti hranilica, neki dan sam frendici odnijela prematalicu. Cvatem jedno 2 dana kad tako nešto izbacim, al se brzo zbediram kako se ponovo stvori višak što velikih što malih stvari, tipa novine, knjige prospekti i sl. što je također netko spominjao.
    Ugl. ili si po default-u takav da sve odmah za sobom pospremaš ili nisi pa se često boriš sam sa sobom, neredom, vremenom... i još jedna stvar ja sam spora i trebam barem 7 sati sna (barem sad kad sam prestala dojiti). Neke žene lete svaki dan , a ja trebam imati posebnu inspiraciju i barem 2-3 sata u komadu da se pravo zalaufam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •