-
Ja sam isto u nekoj sredini, mada naginjem onoj šporkijoj strani. Naprosto mi uopće nije bitno za moj duševni mir jel nešto čisto il nije (ok, govorim o nekoj normalnoj razini čistoće), mm je to puno bitnije, pa sam mu nekako s vremenom objasnila da on slobodno može počistiti/pospremiti što god mu smeta i da se ja uopće neću naljutiti 
Posebno sam otišla na kvasinu prvih godinu dana nakon poroda, mogle su mi bombe padati po kući, nije me diralo. Sad, kad sam valjda malo došla sebi počela sam primjećivati nered i čak se i pridružim mm u sređivanju. Ne peglam ništa, osim kad idemo na pireve ili slično, pa se pojavi kakva košulja, ostalo se popegla samo od sebe. Trudim se fino istresti prije nego stavim sušiti i složiti kad se osuši, i sve bude pristojno. Ako mi se slučano nešto od stajanja pogužva, rađe ubacim ponovo u mašinu, nego da peglam.
Moja djevojčica je jaako rijetko prehlađena, možda svega dva puta,a s antibiotikom se još nismo upoznale, tako da mislim da je sve pod kontrolom..
Jedino u što se mmm ne dira to je wc i tu sam prepuštena sama sebi
, pa me zapravo zanima što podrazumijeva vaše čišćenje wc-a?? Što radite na dnevnoj bazi (i još me više zanima čime), a što na tjednoj??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma