-
Osoblje foruma
Na mene trudnoca djeluje smirujuce pa uopce ne primjecujem da nitko nije pocistio preko tjedan dana (pod i slicno). Kupaona je a la Anemonina, to da, a i sudje potrpam u perilicu. Ves nisam oprala jedno 10-14 dana.
Na svu srecu, jos imamo robe za obuci, a u medjuvremenu trazim novi ormaric/kantu/kontejner/nesto za prljavi, tako da mi u nju stane jos vise izmedju dva pranja jer predvidjam da ce biti jos gore kad dodje beba. Sto se ovog prljavog poda tice, uz trudnocu, u prilog mi idu i radovi. Ono, hebi ga, ne da mi se prati ako mi svaki ili svaki drugi dan protrci netko u cipelama i izbrusi knauf (istinabog na katu, ali hoce to sici niz stepenice, samo u malim kolicinama).
I prozori su mi prljavi, ali to ce rijesiti netko za lovu kad zavrsi ovo mucenje s renovacijom. Nadam se. Usput mi i bebe rakuni mrljaju hranu po vratima od terase.
Svinjac. 
Smece mi je u garazi. Otpad u posudama za reciklazu (jesam dobro rekla?). A imam i kantu u kuhinji, u posebnom ormaricu, lijevo od sudopera. Ispod sudopera su sredstva za ciscenje i pseca hrana za rakune. I spuzvice. Ciste.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma