Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    no to ne znaci da mi cipele trebaju biti u dn. sobi ili pidzama u kuhinji ili da ce netko drugi uvijek odnjeti tanjur zamnom
    Meni je 1,5 metar od hodnika do kauča, a mogu se obuti i izuti samo kad sjedim, što znači da bi se trebala izuti na kauču, dići s kauča, sagnuti se da uzmem tenisice i sagnuti se opet u hodniku da ih stavim dolje, uz pridržavanje da ne padnem na glavu. To mi se nikak ne da.
    Ni ja ne očekujem da će netko drugi pokupit tanjure, pokupim ja, ali ne odmah, ponekad i drugi dan.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je 1,5 metar od hodnika do kauča, a mogu se obuti i izuti samo kad sjedim, što znači da bi se trebala izuti na kauču, dići s kauča, sagnuti se da uzmem tenisice i sagnuti se opet u hodniku da ih stavim dolje, uz pridržavanje da ne padnem na glavu. To mi se nikak ne da.
    Ni ja ne očekujem da će netko drugi pokupit tanjure, pokupim ja, ali ne odmah, ponekad i drugi dan.
    pa ono..meni nije. koristim zlicu od pola metra jer sam lijena sagnut se :D a imam malo vise od kauca do hodnika. i da nemam onda kaucu od cipela ne bi mogla prici
    Posljednje uređivanje od leonisa : 30.06.2012. at 00:13 Razlog: disgrafija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •