Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    nema šanse da ostave raskopane krevete jer NE DAM da na posteljinu sjedaju u musavim hlačama u kojima su bili u školi.
    Mi uglavnom odjeću koju nosimo po stanu ne nosimo vani i obratno.

Kuhinjske krpe naravno ne peglam, ni posteljinu, ni ručnike

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Mi uglavnom odjeću koju nosimo po stanu ne nosimo vani i obratno.

Kuhinjske krpe naravno ne peglam, ni posteljinu, ni ručnike
    Jesmo i mi tako živjeli dok su klinci bili mali... Način života određuje te stvari. ALi sad dođu iz škole, pa imaju za 2 sata sviranje ili neku drugu obvezu, često se ne stignu presvlačiti niti vidim smisla u tome.

Posteljinu ne peglam ni ja, ali sam se riješila sve stare koju je trebalo peglati i nabavila krep koji ne treba peglati. Zimi mi pegla sušilica (puno bolje nego ljeti kad se veš suši vani). To toplo preporučujem i svim mladim mamama - radi dezinfekcije. Kad su moji klinci bili u pelenama, nisam još imala sušilicu pa sam peglala, ufff...

Inače, za samu urednost stana nije uopće bitno da li se pegla ili ne, čak ni da li se čisti ili ne. BItno je steći naviku spremati za sobom (i to utuviti djeci - upravo smo u procesu) jer je to ipak lakše nego se gušiti u kršu. Ipak i s tim treba imati mjeru. Moja djeca su u pravoj dobi za tu vrstu treninga. Dok su bili manji, bilo je drugačije. Kad budu veći, bit će im kako si sami naprave, a sada moraju napraviti kako se dogovorimo.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A kod sušenja veša sam pravi bolesnik. :mrreen:
    Izvadim iz mašine, sortiram, pa tek onda stavljam na sušilicu... iz čisto praktičnih razloga, da mi kasnije bude lakše, posebno kod njenih stvari. Npr. redom body kratkih rukava, majce kratkih rukava, body dugih rukava, mjca kratkih, majca dugih rukava, pidžamice... i tim redom ide na peglanje (površno) i odmah složim i nosim u ladice. Ako njene stvari nisu uredne, jako sam frustrirana. Mrzim kad je ona na previjalici, a ja nemam body za obući joj.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    BItno je steći naviku spremati za sobom.
    meni je ovo bitno. nije mi bitan red i koliko cesto ce se usisati vec da svatko ima odgovornost za svoje stvari i ne ocekuje da ce netko drugi za njim spremati.
    ja radim sa svoja dva i pol djeteta na tome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •