Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

dok sam uspavljivala djecu...i zaspala s njima....razmišljala sam si kako naš dom uopće nije kao dom od npr. moje frendice...gdje je sve po špagi. i lijepo mi je to...onak..
    naš dom je više kao skladište....svagdje nešto...igračke, roba za peglanje...cipele...
    i uhvatim se u mislima kako bih ja da mi je sve sad na svom mjestu...al ko Anemona, da mi netko drugi to odradi...očigledno...
    i odlučim da ću otvoriti temu...a ti si me preduhitrila...

mene mama pokušala odgojiti drugačije. da je sve na svom mjestu. red, red, red....al ne ide. nemam ja takav red u glavi. u mojoj glavi je nekakav drukčiji red.
    i tako nikad uredne žene od mene. smetalo me što me oduvijek proganjalo da bi trebala biti...valjda je odgoj ostavio neke posljedice

sad kad čitam koliko je tebi Sirius to sve normalno, skoro sam i ljubomorna
    uglavnom, kod nas je uvijek neuredno i to nam je normalno.
    čistiti moram malo više, mislim na usisavanje, jer imam mačke.

nama je jedino pravilo skidanje cipela u hodniku, čisto iz praktičnih razloga.

i ja sam si kontala čime se sve ljudi opterećuju...tipa..na štriku mora biti neki red...jer ako neuredno povješaš veš valjda se ne suši kako treba...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    .na štriku mora biti neki red...jer ako neuredno povješaš veš valjda se ne suši kako treba...
    Moja baka me uvijek opominjala da se veš mora objesiti po nekom redu, prvo sve majice, pa potkošulje pa gaće, a ne bezveze izmiješano. Jer kaj buju ljudi rekli koji idu po cesti?
    To mi je oduvijek bilo strašno blesavo jer svrha tog vješanja je da se veš posuši a ne umjetnički dojam, a onaj ko proučava kak vise tuđe gaće je bolestan. Ja objesim bez ikakvog reda jer mi je sve drugo suludo

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    To mi je oduvijek bilo strašno blesavo jer svrha tog vješanja je da se veš posuši a ne umjetnički dojam, a onaj ko proučava kak vise tuđe gaće je bolestan. Ja objesim bez ikakvog reda jer mi je sve drugo suludo
    Moja mater dan-danas na vanjski štrik (preko balkona) vješa samo majice, hlače i lijepe ručnike. Veš i krpe vješa na stalak, jer šta će susjedi reći ako objesi gaće vani na štrik

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku

i ja sam si kontala čime se sve ljudi opterećuju...tipa..na štriku mora biti neki red...jer ako neuredno povješaš veš valjda se ne suši kako treba...
    Zapelo mi je ovo pa moram odmah odgovorit

Na štriku mora bit red je mi je lakše skupit tri ručnika odjednom i složit ih bez da se mičem s mjesta :lina_dalmatinka: nego za ta tri ručnika proć cijeli balkon da bi ih skupila i složila. Samo je stvar organizacije. Meni ne smeta kako drugi ljudi stavljaju veš, niti ih po tome procjenjujem, al ja ga slažem po veličini i "grupama".

Krevet mi mora bit namješten jer mi je to moje utočište na koje se izvalim kad dođem u kuću i skinem odjeću za po vani, tako hvatam snagu za sve što moram napravit po kući, par minuta meditacije, to je samo stvar mog komoda i gušta. Trudim se namjestit čim se ustanem ga ali zna ostat i nenamješten, najčešće jer žurimo na posao, a zadnje što vadimo iz kreveta su pospana djeca. U tom slučaju ga namjestim kad dođem doma pa legnem.

Idem sad čitat dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •