Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

koksy, ja sam bila sama sa klincima 6 mjescei, i mogu ti reć da mi je bilo puno urednije nego sad kad mi je mm doma

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    koksy, ja sam bila sama sa klincima 6 mjescei, i mogu ti reć da mi je bilo puno urednije nego sad kad mi je mm doma
    Slobodno mi odaš tajnu... Ja ne mogu, stvarno. Čim krenem u kuhinju mali mi se vješa po nogama, ako odem u kupaonu plače, ako odem u spavaču plače, ako upalim usisavač urla jer ga se panično boji...i tako...super mi je...

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Slobodno mi odaš tajnu... Ja ne mogu, stvarno. Čim krenem u kuhinju mali mi se vješa po nogama, ako odem u kupaonu plače, ako odem u spavaču plače, ako upalim usisavač urla jer ga se panično boji...i tako...super mi je...
    moj stariji pričuva sestru, ili se malo zabavim s njom pa se ona nastavi sama igrat...i sin je naviknut da posprema svoju sobu. ako nešto kuham, često su oboje uz mene "pomažu" mi... a pospremam ono glavno navečer kad legnu, ili npr ujutro dok se njih dvoje još izležavaju uz crtić ja usisam.... ne znam ni sama kako, ali stignem sve bez problema... mislila sam da će mi bit teže kad mm ode, al u stvari mi je lakše, jer imam neki svoj ritam program

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    moj stariji pričuva sestru, ili se malo zabavim s njom pa se ona nastavi sama igrat...i sin je naviknut da posprema svoju sobu. ako nešto kuham, često su oboje uz mene "pomažu" mi... a pospremam ono glavno navečer kad legnu, ili npr ujutro dok se njih dvoje još izležavaju uz crtić ja usisam.... ne znam ni sama kako, ali stignem sve bez problema... mislila sam da će mi bit teže kad mm ode, al u stvari mi je lakše, jer imam neki svoj ritam program
    Eh...al moj ima 11 mj. i ne miče se od mene, igra se sam samo ako ja sjedim na podu s njim pa me ima na oku. Stariji ga zabavi al sve je to kratkog vijeka... Ma narast će oni pa će i meni bit uredno. Ide muž nazad, doma će bit samo 8 dana, stignem se ja još organizirat...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •