Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni ako je kaos u kući,onda mi je i u glavi. Vata me nervoza. Pod uvijek mora biti čist,suđe oprano a igračke u dječjoj sobi. Ne mogu ni zamisliti da podove usisavam jednom tjedno,umrla bi od muke valjda. I ubijen se kn konj čisteći ali nd mogu protiv sebe.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ako je kaos u kući,onda mi je i u glavi. Vata me nervoza. Pod uvijek mora biti čist,suđe oprano a igračke u dječjoj sobi. Ne mogu ni zamisliti da podove usisavam jednom tjedno,umrla bi od muke valjda. I ubijen se kn konj čisteći ali nd mogu protiv sebe.
    Takva je i moja prijateljica. Identična.
    Pa njeni klinci padnu u nesvijest kad dođu kod mene, a ja im dam glinu i komad daske i sjednem ih na pod nek modeliraju. Pa umru od straha ako i koja mrvica pobjegne na parket.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja nevolim neuredno, ni doma , ni u auto, ni u dvorištu...
    Nije da sam savršena ali volim kad je čisto i pospremljeno, barem 80% (s troje malih nemože ni biti 100% čisto/pospremljeno)....
    Kaj se veša tiče, kad vadim iz mašine slažem na hrpe mm-ovo i moje, pa od klinaca svako posebno, i tako redom vješam, kad je suho skupljam pa redom u ormare.. Puno lakše i brže nego da suhi veš razvrstavam, barem meni...
    Krevet obaveno posložim čim izađem iz njega, 15sec posla....
    Klinci pokušavaju svoje napraviti, nekad bolje nekad samo podignu pokrivač na krevet, al bit će valjda jednom...

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Pa njeni klinci padnu u nesvijest kad dođu kod mene, a ja im dam glinu i komad daske i sjednem ih na pod nek modeliraju. Pa umru od straha ako i koja mrvica pobjegne na parket.
    I moji rade glinom, plastelinom, al na plastičnom stoljnaku pa se niš ne zaprlja....

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako i kod mene.Ponekad dođem umorna ko pas iz dnevne smjene,poigram se s klincima,smjestim ih u krpe a kad zaspu mahnito čistim po kući do 2-3 ujutroI pitam se kaj mi je to trebalo.Al ne mogu protiv sebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •