Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi voljela da sam urednija, ali ne znam kako
    koma mi je ovako, neugodno kad netko dodje (ako se najavi, ubijemo se svi troje od posla sat vremena prije i onda ta osoba pada s marsa: pa sto pricas da je nered), ako se ne najavi, slazem stvari dok se druzimo
    vise je stvari krivo, taka sam se rodila (kad smo bile djeca, sestra i ja u sobi, to je bilo vrlo ocito, jedan dio sobe u savrsenom redu, jedan u hrpi), malen stan, mm skupljac, sin skupljac

znam da bi se trebalo rijesiti mjesta koja moraju postat hot spots, ali mojoj mami nikako objasnit da je u 30m2 to nemoguce
    i da bi trebalo uvesti neku dnevnu rutinu, ali meni nikako objasnit da je to moguce

odbijam gledati te opre o tome kako je kaos u stanu kaos u glavi, draze mi takvima citirati one o praznome stolu i praznoj glavi, ali ipak, voljela bi da sam samo malo mrcu urednija

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    odbijam gledati te opre o tome kako je kaos u stanu kaos u glavi, draze mi takvima citirati one o praznome stolu i praznoj glavi, ali ipak, voljela bi da sam samo malo mrcu urednija
    Meni isto nije jasna tolika povezanost glave sa stanom, ako ti je nered u glavi, radije sredi glavu nego kuhinju.
    Inače, kad se postrojavamo, ja isto spadam u neuredne. Iako sam urednija od mojih roditelja. Ali manje uredna od muža.
    Sve u svemu, kad sad raspoložena, čistim. Nekad me dočeka očišćeno. Ali, davno sam skužila u čemu je razlika između mene i onih koji imaju uvijek uredan stan. Neki ljudi ne mogu ništa drugo radit dok im nije sređena kuhinja, pod, stol... ovo što Apri nabraja da mora biti prije spavanja. Netko će prvo pospremiti svo suđe od ručka, pa onda odmarati. Ja ću prvo odmarati, pogledat seriju/film, otić u šetnju s klincem, vježbati itd, pa ako ostane vremena za čišćenje.... osim ako mi se baš čisti, što se zna desit.
    A da je uredan i čist stan ljepši od neurednog, sasvim sigurno.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ...mm skupljac, sin skupljac...
    I MM je (bio) skupljač, ali to sam riješila. Barem 2x godišnje uzmem 1 slobodan dan, i to za akciju bacanja suvišnih stvari. Svaki put me fascinira koliko bespotrebnih stvari se nakoti u samo nekoliko mjeseci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •