-
Ovako, u praksi naginjem definitivno tzv. "neurednoj" struji - ne nervira me previse nered, ne gnjavim dijete s pospremanjem (osim kad uopce ne mogu sjest od igracki a ona bi da se igramo), u db je hrpa igracki od malog po podu, na "njenom" balkonu hrpa njenih igracki na podu, stol u blagavaoni - kaos, cipele pred ormaricem za cipele razbacane, kad udjes u stan prvo "naletis" na djecja kolica (koja su jos uz to cesto natrpana stvarima), a daska za peglanje stoji stalno raspremljena i sluzi kao odlagaliste stvari (jer peglam odjecu trenutak prije izlaska - pa mi kakti stalno treba
)
ALI
Ovo je sve tocno za nas MALI stan u kojem nas se 4-ero gura u puno premalo kvadrata. Kad smo zivjeli u velikom 100m2 4-sobnom stanu onda nije bilo nista od nereda. Jer su sve cipele imale mjesta u ormaricu. Jer su sve jakne, kosulje, .... imale mjesta na vjesalici, odjeca u ogromnom ugradbenom ormaru u hodniku u policama na izvlacenje s onim kutijicama za organizaciju (pa nemre biti neuredno i da hoces), velika kupaona s ormarima za kozmetiku, rezervne kemikalije, ogromna kuhinja s velikom sudjericom, veeeliki blagavaonski stol, djecja soba s kutijama za igracke, u spavacoj sobi mjesto za susilicu (pa se ves ne susi u dnevnom boravku) i za dasku za peglanje (pa nije u hodniku) itd... Ja u biti volim uredno ali ne kad to od mene zahtijeva da non-stop nesto preslagujem jer cim se prva stvar izvadi nastane kaskada nereda. Ovako na zalost kad krenem kuhat prvo moram 15 minuta prati sudje iz sudopera, da uopce oslobodim sudoper da operem hranu, a i da "oslobodim" rajnglu za kuhanje.
PS - sto znaci "napraviti krevet"? Kod mene to znaci malo nategnuti plahtu, popraviti jastuke i uredno rasprostrjeti poplun preko kreveta... kaj ima vise od toga? Inace, i ovo radim jaaako rijetko, obicno kad dodju gosti ili kad mijenjam posteljinu da jedan dan izgleda uredno par sati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma