Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ohoooo topic za mene! Ja spadam u ove kreativne kaoticare
    Ko mene uvijek nesto na podu, sudje volim oprati prije spavanja ali nikad odmah poslije rucka. Krevete nekad pospremim, nekad ne. Ovisi kako nam dan pocne. Usisavam i po 5 puta dnevno ali samo zato jer sam prelijena blizance sad ucit da jedu kako spada. :D
    Oni ce uskoro 2g. Tako da nama mrva kruha, keksa, prosutog jogurta i sl. ima na svakom cosku. I zato non stop usisavam.
    Jedino sto zbilja perem non stop je kupaona. Ne mogu zamislit da mi neko dodje u goste a wc prljav! Cim se netko najavi da ce doci pa makar posudit secera ja trcim u wc i ribam sve odreda.
    Mm cesto zna popizdit kako nam je uvijek sve neuredno i nista nije na svom mjestu al redovito dobije odgovor da ako ga toliko smeta onda neka malo cesce posprema. Inace smo nedavno imali radove, klincima smo radili sobu i spajzu(za koju smo mislili da ce biti spas)
    U spajzu se ne moze uci jer je sve natrpano u nju da je vrata jedva zatvaraju. U dnevnoj je jos uvijek kaos

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    Usisavam i po 5 puta dnevno ali samo zato jer sam prelijena blizance sad ucit da jedu kako spada. :D
    Oni ce uskoro 2g. Tako da nama mrva kruha, keksa, prosutog

I kod nas tako.. Najmanji kud ide tud mrvi....
    Spas mi je onaj štapni usisavač, bežićni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •