prije par godina cuvala sam jednog dvogodisnjaka,i kako djecica vole da im se stalno prica u nedostatku price za djecu ja sam njemu pocela pricati o desavanjima,pa bi tako kad jedemo govorila "sad idemo sve skloniti i staviti da se pere",ili kad ga presvucem "ovo je prljavo i sad cemo ga odnijeti u kupatilo",tako sam mu svaki korak objasnjavala,iz kupatila nije izasao dok mu ne operem ruke,a onda je i on poceo sve to samnom radit,pa bi sam nosio svoj tanjiric posle jela,skupljao igracke pred spavanje i prao ruke,na sto sam od njegove mame dobila ukor,jer bi on njima kuci pri svakoj radnji govorio kao ja njemu,pa im nije dao da ostave nista na podu sve je vukao u kupatilo,plakao bi ako bi ga izvela iz kupatila ne opranih ruku,njoj je to islo strasno na zivce jer je jako ne uredna,zbog toga sam djete i cuvala kod sebe doma,postujem ja njen nered ali je u njemu ne mogu boraviti,bila sam par dana i izludila jer zena neda nista da joj se pospremi vec joj je super tako,a nemas gdje sjesti od prljavih stvari,usranih pelena,mrva po podu,a kupatilo ,ja sam tu ispala losa a ja i dalje ne kontam zbog cega....