u stanu iznad nas živio jedna teta koja svake dvije godine dođe iz Australije. ona živi za krpe i spužve, sama otvoreno priznaje da joj je čišćenje strast
i vidjevši moj očaj i pogled koji ubija

ponudi ona meni da će mi pomoći očistiti kuhinju nakon radova.e, to je bila greška, žena se pretvorila u goniča robova. odnekud su se stvorile krpe, spužve, žice, sredstva za čišćenje za otvoriti manju prodavaonicu, i krenula je rabota.
natjerala me, ZAMISLITE, da odmičem frižidere, elemente(nije se obazirala na moje zgranute primjedbe da SE TO NE VIDI POBOGU)-ona to radi jednom mjesečno, a cijelo je vrijeme bila u ekstazi i nirvani kao da leži na ležaljci ispod palme na maldivima i pije koktele, a ne da riflja iza mog špareta.
ja sam je gledala otprilike ovako

a kad mi je ponudila reorganizirati kuhinjski ormarić pristojno sam joj se zahvalila.ispričala mi je kako se naradila u životu, radila noćnu smjenu u bolnici, došla ujutro kući, oplijevila vrt i nastavila kuhati i čistiti cijeli dan.
tada sam shvatila da definitivno imamo različite prioritete.ne smatram se nekom prljavicom, ali definitivno postoje stvari koje su mi preče od stalnog čišćenja i za kojima ću radije posegnuti prije.različiti smo,a ovo je moj način.
ja bih svisnula za tri dana da moram živjeti ovako kao ova teta.