Quote Originally Posted by ronin View Post
u stanu iznad nas živio jedna teta koja svake dvije godine dođe iz Australije. ona živi za krpe i spužve, sama otvoreno priznaje da joj je čišćenje strast

i vidjevši moj očaj i pogled koji ubija ponudi ona meni da će mi pomoći očistiti kuhinju nakon radova.e, to je bila greška, žena se pretvorila u goniča robova. odnekud su se stvorile krpe, spužve, žice, sredstva za čišćenje za otvoriti manju prodavaonicu, i krenula je rabota.

natjerala me, ZAMISLITE, da odmičem frižidere, elemente(nije se obazirala na moje zgranute primjedbe da SE TO NE VIDI POBOGU)-ona to radi jednom mjesečno, a cijelo je vrijeme bila u ekstazi i nirvani kao da leži na ležaljci ispod palme na maldivima i pije koktele, a ne da riflja iza mog špareta.

ja sam je gledala otprilike ovako a kad mi je ponudila reorganizirati kuhinjski ormarić pristojno sam joj se zahvalila.ispričala mi je kako se naradila u životu, radila noćnu smjenu u bolnici, došla ujutro kući, oplijevila vrt i nastavila kuhati i čistiti cijeli dan.

tada sam shvatila da definitivno imamo različite prioritete.ne smatram se nekom prljavicom, ali definitivno postoje stvari koje su mi preče od stalnog čišćenja i za kojima ću radije posegnuti prije.različiti smo,a ovo je moj način.
ja bih svisnula za tri dana da moram živjeti ovako kao ova teta.
pitaj je bi li na tjedan dana do Zagreba?
Plaćamo put, imat će svoju sobu i dobit će, naravno, naknadu...

Ovo ozbiljno pitam.