Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Ti ne kužiš. Ja sam s malenom, nitko ne plače a stan mi je čist. Najčešće usisavam s njom u rukama. I sve ostalo. Držim nju i radim. Jesam blesava? Dobar dan, zovem se T i ovisnica sam o čišćenu. Heba mu pas mater ali ne mogu drugačije.

Ali nije kod mene sve po špagi. Ja sam rekla ono što mi mora biti čisto, taj pod mi je baš važan, ja ne znam zašto ali nisam mirna ako nije pometeno ili usisano. Ne perem ga baš često. I suđe-to mi je neka osnova, ne mogu zamisliti da nakon ručka sve ostane na stolu..ja to skuim pa operem. Ne moram odmah ali do navečer neće sigurno čekati. Krevet pravim ujutro ali to je samo zato što malu presvlačim na njemu, to mi nije bolna točka. Do navečer je sav razheban, to mi ne smeta. Isto kao ni hrpe stvari okolo-na frižideru, po ladicama, na policama...Ne peglam ništa. Robu perem bar jednom dnevno i nema šporke robe po podu, to mi se gadi. A igračke po dnevnom i kuhinji...prvih par godina imanja djece je bilo tako dok nisam sve bacila ća..to je više bio popizditis zbog dječje lijenosti nego toga što ja ne volim te igračke u dnevnom. Sad je sve u njihovoj sobi. A soba je teški kaos-to me ne zanima-njihova je i ako oni vole kreativni nered (mislim, možemo mi taj kokošinjac nazvati i puno ljepšim imenom ali to je i dalje teški nered) nek tako i bude.

Ja nekako smatram da mora postojati bar nekakav minimum. I znam da postoje lijeni i neuredni ljudi koji se vade na svoju djecu-ono tipa-sve mi je prljavo i neuredno jer ja imam dijete pa se bavim njime. Imam ih ja četiri pa mi je kuća čista. Ne odnosi se ovo na tebe mojca nego na ljude iz mog života (možda bi se i odnosilo na tebe da te poznajem i da sam ušla u tvoju kuću i hodala po mrvicama, gledala prljavu robu okolo, prljavo suđe od jučer..i da si mi ti rekla da imaš dijete pa radije provodiš vrijeme s njom nego čisteći)

al potpis na ovo od riči do riči