ja se kao smatram urednom osobom
svaki dan pospremim krevete, perem suđe preko nekoliko puta, perem/spremam veš, obrišem WC i umivaonik, prebrišem podove - to mi je dio dnevne rutine, ne smatram to nekim ektra poslom, ne treba mi nešto puno vremena za to, a radim onda kad klinci spavaju i još mi ostane dosta vremena za sve ostalo
ja volim vizualan red - dakle, bitno mi je da je sve u ormarima, ali ne nužno posloženo, da su cipele u pripadajućem ormariću iako su pobacane unutra, da mi je suđe u ladicama, ali isto ne mora biti manji lonac u velikom, najčešće to pobacam unutra, pa kako ispadne
onda me ( doduše ne prečesto ) uhvati šiza, pa sve to pospremim onako kako treba, ali ne traje dugo
usisavam jednom tjedno, peglam ono što treba vizualno vani pred ljudima lijepo izgledat, ostalo ne
puno stvari radim s vremena na vrijeme - primjer, vješalica u hodniku se puni dok ne postane opasno da se prevrne, onda ja poludim i sve pospremim začas
prašina me ne brine previše, to onako svaka 2 tjedna, nemam puno polica, ali to mi je gubljenje vremena
igračke po podu uopće ne smatram neurednošću - uvijek ih ima posvuda dok su klinci budni, zajedno ih pospremamo prije popodnevnog i večernjeg spavanja
suđe perem usporedo dok kuham, kad pojedemo operemo tih par tanjura i gotovo, nema gomilanja
pokušavam održavat red na dnevnoj razini, ne mogu si više priuštit da sve okrenem naopačke i ribam cijeli dan kao što sam nekad znala
i puno stvari me prestalo smetat, ustvari dosta toga