Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    ma mislim, moj dan uopće ne može bit mjerilo vama koje radite, imate odraslu djecu, još sto obaveza sastrane, ja tek trebam doći do toga, pa ću onda pametovat
    Ali to nije pametovanje, lijepo si opisala kako je kod tebe, nisi nikom implicirala da tako treba i kod njega bit, i da je zbog toga ovakav ili onakav, samo si odgovorila na pitanje

Ja bi te mogla potpisat gotovo u potpunosti samo mi je situacija malo drugačija, ja evo npr. radim i imam dvoje djece različite dobi, ali princip nam je isti - u periodima kad se ne bavim djecom, bavim se sređivanjem kuće, odmaranjem i mm-om, nije svaki dan isti i ta pažnja nije jednako raspoređena uvijek, svaki dan je sličan, a drugačiji, al je najvažnije da stvari funkcioniraju.

Bitno mi je vraćanje stvari na svoje mjesto i obavljanje nekog posla odmah, ne ostavljat ga za kasnije (osim peglanja robe, nju mogu slagat do beskraja na konj i odugovlačit peglanje :rolleyes: ), zato mi se čini da ne trošim puno vremena na spremanje i čišćenje jer puno toga rješavam u hodu i odmah, odmah se stol rasprema, odmah se slaže roba sa sušila, odmah ... štagod ...

Tako je kod nas generalno rečeno red, al bude trenutaka kad je kaos i kad ima i mrvica po podu i svega, jer u kući živimo, ne robujemo joj, samo kod nas takvi trenutci ne traju dugo. MM je po tom pitanju sličan meni, i njemu je važan red i sudjeluje u kućanskim poslovima. Mislim da je i to bitan faktor šta se nas tiče.

Meni je važno da je red oko mene, tako bolje funkcioniram i bolje se osijećam, i to vrijedi samo za moj prostor, sve ostalo mi ne smeta, ni kakav je kolegičin stol u uredu, ni kakva je čija kuća kad dođem u goste, ni kakav je ormar od MM-a, to me apsolutno ne zanima, moja potreba za redom ostaje u mojim granicama i ne ide dalje niti kroz to procjenjujem ljude, i smeta me kad mene netko procjenjuje na način da urednost povezuje sa npr. nebavljenjem djecom i slično.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku

Meni je važno da je red oko mene, tako bolje funkcioniram i bolje se osijećam, i to vrijedi samo za moj prostor, sve ostalo mi ne smeta, ni kakav je kolegičin stol u uredu, ni kakva je čija kuća kad dođem u goste, ni kakav je ormar od MM-a, to me apsolutno ne zanima, moja potreba za redom ostaje u mojim granicama i ne ide dalje niti kroz to procjenjujem ljude, i smeta me kad mene netko procjenjuje na način da urednost povezuje sa npr. nebavljenjem djecom i slično.
    slažem se sa tobom, ovako i ja razmišljam i tako funkcioniram
    ja popeglam npr. muževe majice i stavim u ormar ( namjerno nisam napisala složim jer nije nikad posloženo da ja to stavim na urednu hrpu ) i dalje me ne zanima, ja sam svoj dio obavila, ako će biti zgužvan i ako mu nije neugodno zbog toga okej, neka tako bude
    niti sam ga ikad tjerala i davila da si složi ormar, ako ti tako paše neka bude takav kakav je
    Posljednje uređivanje od ZO : 30.06.2012. at 16:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •