Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
evo ja ti mogu opisati svoj tipičan dan jer mi klinci spavaju, jelo se skuhalo, a ja guštam u redu
klinci dvogodišnjaci se bude ujutro oko osam
ja se dižem oko sedam, napravim osobnu higijenu, pogledam što treba pospremit u dnevnoj sobi od večeri i to napravim, skuham si kavu i pogledam net, eventualno pospremim veš koji je navečer opran, stavljen u sušilicu i treba ga posložit, gotova sam za 10 min
klinci se bude, sređujem njih za cca pola sata, 45 minuta dok se pomazimo, popričamo....idemo doručkovati
nakon toga se klinci igraju u kući, ja pospremam stol, operem suđe, stavim kuhat juhu
to obavim za cca 10 minuta i onda se igramo, nekad ja usput nešto radim, nekad radimo zajedno, nekad se oni zaigraju, kako kad
pojedu užinu u međuvremenu koju ne moram posebno spremat nego jedu jogurt i voće najčešće
uglavnom, zajedno smo do spavanja, prije odlaska pospremimo zajedno igračke
pojedu juhu i spavaju
ja onda kuham ručak dok oni ćore, evo sad spavaju, ja skuhala i sjedim za kompom
kad se probude, najedemo se i idemo van ( sad ne odmah jer je vruće ), u kući smo do 5, rade što im se hoće, ja operem suđe od ručka
vani smo do pola osam cca
večeramo, kupamo se i idu spavat cca oko pola devet/devet
ja nakon toga operem suđe od večere, pogledam da li treba staviti veš prati, operem umivaonik, wc, isperem kadu, pokupim gdje još šta treba, na kraju prebrišem podove i gotova sam najkasnije do pola deset
ako treba peglat tad peglam, ako treba usisat usisavam
ja imam sreće, pa mi klinci super spavaju i po noći i po danu, pa nije problem, zaista sve stignem, ali ja sam doma sa njima
ne znam kako će biti kad počnem radit na jesen
ponavljam, pokušavam na dnevnoj bazi radit raznorazne sitnice da mi se ništa ne može nagomilat
sve što je izvan redovnog programa radim ili u ovoj rupi dok skuham, pa dok još spavaju ili navečer kad zaspu
stignem i na kavu sa frendicama nevečer, popodne rjeđe jer treba trčati za njima dvojicom, pa smo ja i muž najčešće zajedno, radi od 7-15,00, pa je to super -o puno čimbenika ovisi kako ćeš posložit dan i koliko ćeš biti uspješna u tome ili ćeš ispalit na živce
meni se poklopilo puno stvari - klinci dobro spavaju, ja odmorna, muž uvijek radi ujutro, ja doma bez npr. vrta, potrebe da idem u dućan jer to obavi muž navečer i tako
zasad sve klapa, a vidjet ćemo kako će biti
super! ovako je meni bilo slično kad sam imala samo sina. sad im se dnevni raspored ne poklapa. oboje su samnom doma. nisu u vrtiću.
i ja da, istina, jednostavno, ne posvećujem toliko vremena stanu.