Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nešto mrzim to su vješalice na vratima na kojima visi nošena roba. Nemojte zamjeriti, nije nikom kritika, više moja brija... ali to je meni neuredno.
    Nije ni meni to drago, al kad nemaš prostora i to ti je jedina prihvatljiva opcija onda pristajem na takav kompromis, san mi je imat u hodniku ormar u koji će ić takva odjeća. Kod nas je ta vješalica na neprozirnim vratima od sobe i kad su vrata otvorena, a skoro uvijek su otvorena onda se vidi jer je odjeća između vrata i zida.

anamar, ni je ne uživam u kućanskim poslovima, (osim u kuhanju), odrađujem ih, uživam u rezultatu, a bome ove vrućine stvarno otežavaju i to odraživanje :tantrum:

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku

anamar, ni je ne uživam u kućanskim poslovima, (osim u kuhanju), odrađujem ih, uživam u rezultatu, a bome ove vrućine stvarno otežavaju i to odraživanje :tantrum:
    volim kuhati. ako nije vruće.

a ni u rezultatima kućanskih poslova ne uživamo. ok, možda samo onaj tren kad ih završimo, MM i ja pozitivno umorni, a sve se blista. međutim, kako nismo sposobni duže vremena održavati urednost, da ne kažem da smo neuredni, ti rezultati ne traju dugo

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    ok, možda samo onaj tren kad ih završimo
    vidiš da se kužimo

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo upravo sam pospremila spavaću sobu (ok, madraci su još na balkonu, luftaju se, ali ostalo je gotovo) i minijaturni hodnik. Mene strašno veseli pogled na takav "pročišćeni" prostor, čista nirvana, ali stvarno me ne veseli pospremanje, ni malo.
    Sutra kad dođem s posla več će sve biti po starom.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 01.07.2012. at 13:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •