Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja nije mala ali svejedno ništa ne posprema, a igre su joj po količini nereda koji stvara legendarne.
    Što se tiče recikliranih stvari, soba joj izgleda kao stan onog Trokuta, nijedna kutijica ili papirić se kod nas ne smije baciti.
    No, ne stvori ona nered u špajzi ili kuhinjskim ormarićima, nego MM i ja - nama jednostavno koncepcija vraćanja svake stvari na svoje mjesto nikada nije sjela.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče recikliranih stvari, soba joj izgleda kao stan onog Trokuta, nijedna kutijica ili papirić se kod nas ne smije baciti.
    Odvaljujem na Trokuta
    Od patološke urednosti (picajzla s opsesivno-kompulzivnim elementima ) su me izliječili redom najprije MM (koji ima neke osobine spomenutog Trokuta ), a onda i dijete uz koje naprosto nije bilo vremena držati svaku sitnicu na svom mjestu. Pa sam se s vremenom opustila, rekla bih, taman dovoljno da nam stan izgleda koliko-toliko uredno, a da se ne zamaram s vječitim pranjem i spremanjem.
    Na veš jako pazim, da se ne povlači po sobama i da je uredno pospremljen, na suđe isto tako (nemamo suđericu, sve se pere na ruke i to odmah nakon upotrebe - tu sam ih obojicu izdresirala ), a ostalo - kako naleti. Pa nam stolovi znaju danima biti zatrpani papirima, lecima i knjigama, pospremimo to, pa se odmah počne ponovo gomilati... i tako dalje. Ali mislim da smo svi zajedno postigli nekakvu ravnotežu, i što se reda i nereda u stanu tiče.
    I da, otkako smo preselili u veći stan, red je puno lakše održavati, u manjem stanu je to ponekad bilo vrlo teško izvedivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •