Jedna stvar da li je nekome to problem ili ne, da li mu se da ili ne da. Ono o čemu ja razmišljam je tko je, kako, kada i gdje nametnuo te neke standarde što je čisto i što je red. Ne znam, moja glava ne može prihvatiti kao smisleno i opravdano peglati zavjese da bi ljepše padale. Gledam tu prvenstveno ekološku crtu. Toliko vode, struje, praška, omekšivača, truda i vremena da bi imala lijepe zavjese. Mislim da to sve mogu puno bolje uložiti. Tvrde da se 30% vode u kućanstvu potroši na čišćenje. Meni žao vode. Zna, možda sam opsjednuta time, ali što ću. Tih 30 kn mjesečno što ušparam na struji jer ne peglam, uplatim Unicefu. Imam neki bolesni sklop u glavi i to je vjerojatno neka druga krajnost.
I kao što sam rekla - sve je stvar navike i sve se može kad se hoće. Ovisi kako se stvari poslože u glavi. Ima nešto u tome da kad mi je nered u glavi, prvo moram napraviti reda po kući jer me neurednost onda ekstra živcira.
I slično kao tanja_b, bila sam opsjednuta (to mi sada tako izgleda) pa sam se opustila uz MM i dijete i znam da je sve u glavi.