Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    meni je svejedno kako je kod nekoga, ako mi je takj netko drag i družim se s njime.

ako mi kaže da se izujem, izut ću se.
    ako mi stavi dekicu pod guzicu, stavit ću dekicu, da ne uprljam bijeli meblštof.
    ako moram razmicati stvari da dođem do stolca, razmaknut ću.
    ako moram oprati šalicu da bih dobila čaj, oprat ću.

potpuno mi je svejedno.
    x

dodatak - svejedno mi je i ako mi nije drag.

Sirius, draga, meni je rasprava s tobom o tome kako treba bit u kući, koliki red, s obzirom na tvoje zdravstveno stanje u najmanju ruku neukusna, javila sam se na temu i pisala općenito, šta se mene tiče možeš držat cipele u pjatu ako ti je tako lakše, stvarno ti se divim koliko si hrabra, kako se dobro nosiš sa svime i koliki puno si napravila za svoj oporavak.

Nadam se da ni u jednom trenu nisi pomislila kako se moraš opravdavat zbog ičega, vjerujem da nikome nije bila namjera dovest te u situaciju da se opravdavaš, meni sigurno nije. Imala sam potrebu to napisat.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    x

dodatak - svejedno mi je i ako mi nije drag.
    pa kontam... ako mi nije drag, teško da ću mu odlaziti ili k sebi zvati.
    micanje ljudi koji mi ne odgovaraju je isto jedna vrsta urednosti

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa kontam... ako mi nije drag, teško da ću mu odlaziti ili k sebi zvati.
    micanje ljudi koji mi ne odgovaraju je isto jedna vrsta urednosti
    Slažem se

U mene ima nekad tih posjeta di mi se zapravo ne ide, a iden reda radi, iz npr. ljubavi prema mužu

Sirius, kužim što hoćeš reći.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    x

Sirius, draga, meni je rasprava s tobom o tome kako treba bit u kući, koliki red, s obzirom na tvoje zdravstveno stanje u najmanju ruku neukusna, javila sam se na temu i pisala općenito, šta se mene tiče možeš držat cipele u pjatu ako ti je tako lakše, stvarno ti se divim koliko si hrabra, kako se dobro nosiš sa svime i koliki puno si napravila za svoj oporavak.
    Moje zdravstveno stanje i nije tak loše, zamisli si da imaš za svaku nogu zavezani uteg od 10 kg pa se sporije vučeš po stanu. Ništa puno gore od toga. S druge strane ja sam cijeli dan doma, i trebalo bi mi biti lakše nego ženama koje 8 sati rade, ali meni svaka aktivnost troši više vremena i energije nego uobičajeno pa mi se jednostavno ne da. Možda bi se nekom u mojoj situaciji cijeli stan blistao ali meni to nije prioritet.

U vezi spominjanja igranja s djetetom nisam htjela nikoga uvrijediti. Moja mlađa cura je imala 9 mjeseci kad sam došla iz bolnice i nije htjela biti samnom sama u sobi i trebalo nam je neko vrijeme da se ona na mene navikne, a starija je imala traume od mog odlaska. Tak da je meni nezamislivo da ja bilo što radim doma a one se same igraju, bar 5 sati dnevno ukupno se aktivno igram s njima. P. je uglavnom zaboravila sve ružno kaj je bilo, a T. me doživljava kao "mamu za igranje", za važnije stvari traži tatu i baku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •