Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Od kud onda uputa da se za bebe sve mora peglat?
    je, i onda staviš bebu na pod, ova se dohvati daljinskog i u roku milisekunde cijelog strpa u usta

niste čule za onu da beba u prvoj godini mora pojesti cca kilu blata, imuniteta radi

baza su mi ove teme
    jer uvik ispadne isto
    ko svaki dan usisava i pere, zauzme malo s visoka stav, ih nemoguce da ja i moja obitelj zivimo u zmazanom, ako se malo bolje organiziras sve se moze (citaj: lijena si, sporkuljo)
    a ko ne pere, zauzme malo s visoka stav, ih nemoguce da ja gubim tako vrijeme na glupo ribanje, ja radije citam i bavim se djecom i idem u park (citaj: opsjednuta si i frikusa)
    summer
    ja nekako kao ti.
    jedino što ne peglam. ništa osim košulja, nekih haljina i sl, kategorija 5 minuta prije posla. ostalo direkt sa štrika u ormar. to je bio proces, prije sam sve peglala, onda sam po ljeti, u onoj našoj vikendici doživjela trenutak otkrivenja - a zašto tu odmah slažem u ormar, a doma se kao sve pegla. prvi put je bilo teško, sam pogled na nespeglanu posteljinu u ormaru je bio mučan. sad je super, više ni ne primjećujem. iako, morate biti svjesni. opeglano i neopeglano jednostavno NIJE isto.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 02.07.2012. at 16:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •