Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
Joj da, gomile stvari, robe, igracaka, knjiga, novina... Da mi je sve srezat za samo 20 posto, bilo bi bolje. Svako malo hrpetine toga bacim, poklonim ali opet se nabere. sad jos i kolica u sred stana, baby gym i ona baby ljulja viper, aaaaaaa. Imam dojam da se spoticem sama o sebe! A sve treba. Ma moglo bi se i bez toga. A onda mi trebaju dve stvari koje vec DANIMA ne mogu nac i to me zbilja cini zivcanom
Ja sam najsretnija kako izbacim neki komad bebačke opreme. Ovih dana leti hranilica, neki dan sam frendici odnijela prematalicu. Cvatem jedno 2 dana kad tako nešto izbacim, al se brzo zbediram kako se ponovo stvori višak što velikih što malih stvari, tipa novine, knjige prospekti i sl. što je također netko spominjao.
Ugl. ili si po default-u takav da sve odmah za sobom pospremaš ili nisi pa se često boriš sam sa sobom, neredom, vremenom... i još jedna stvar ja sam spora i trebam barem 7 sati sna (barem sad kad sam prestala dojiti). Neke žene lete svaki dan , a ja trebam imati posebnu inspiraciju i barem 2-3 sata u komadu da se pravo zalaufam.