Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Beba treba mozda pojest kilu dve blata, ali mislim da se to ne odnosi na novorodjencad niti njih stavljas na pod niti ona lizu daljinske. Kad to postanu sposobne bebe, onda im se ni odjecu ne zreba sterilizirat, uputa se odnosi, mislim, na ono bas male bebe.
    Jedan jedini put da sam djetetu nešto opeglala bilo je još prije nego se rodio kad sam mu kupila neke stvari pa se kao pripremala... Od tada ništa.
    A čisto kad smo kod sterilizacije i bakterija, domestosa i peglanja,moj mali je najzdravije je dijete njegove dobi koje poznajem. Ma nikad ni da je šmrcnuo. Dobio jednom temperaturu i to nakon kontakta s drugom djecom, ispostavilo se da je bio virus, tako da...

Nisam baš za to da jede blato, ali puštam ga na pod i ne skačem čim nešto stavi u usta. Mene je stara tako držala u sterilnim uvjetima i kaže da sam se razbolila čim sam dohvatila nešto s poda. Učim na njenim greškama

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Jedan jedini put da sam djetetu nešto opeglala bilo je još prije nego se rodio kad sam mu kupila neke stvari pa se kao pripremala... Od tada ništa.
    A čisto kad smo kod sterilizacije i bakterija, domestosa i peglanja,moj mali je najzdravije je dijete njegove dobi koje poznajem. Ma nikad ni da je šmrcnuo. Dobio jednom temperaturu i to nakon kontakta s drugom djecom, ispostavilo se da je bio virus, tako da...

Nisam baš za to da jede blato, ali puštam ga na pod i ne skačem čim nešto stavi u usta. Mene je stara tako držala u sterilnim uvjetima i kaže da sam se razbolila čim sam dohvatila nešto s poda. Učim na njenim greškama
    Ne bih te htjela razočarati, ali ovo je ključno. Kad je bio u kontaktu s virusom, dobio ga je.

S drugim dijelom posta, koji govori o važnosti nedržanja djeteta u sterilnim uvjetima se u potpunosti slažem.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih te htjela razočarati, ali ovo je ključno. Kad je bio u kontaktu s virusom, dobio ga je.

S drugim dijelom posta, koji govori o važnosti nedržanja djeteta u sterilnim uvjetima se u potpunosti slažem.
    Tu se prica o bakterijama. Virus nije isto sto i bakterija i cisto sumnjam da bi bilo drugacije da sam mu popeglala robicu ili pidzamu...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Tu se prica o bakterijama. Virus nije isto sto i bakterija i cisto sumnjam da bi bilo drugacije da sam mu popeglala robicu ili pidzamu...
    Nisi me shvatila. Ti si sama napisala da nikad nije ni šmrcnuo, dok nije bio u doticaju s drugom djecom, a onda je dobio virozu. Iz toga sam zaključila da mu imunitet nije tako sjajan, ako je odmah dobio virozu.
    Mehanizam "dobivanja" viroze i bakterijske infekcije je prilično isti - poanta je oslabljen imunitet.

A što se tiče peglanja i tu me nisi shvatila, rekla sam da se slažem da je djeci za dobar imunitet potrebno da nisu pod staklenim zvonom i da su slobodno prljavi. Znači tu se slažemo.

Ok, nije to tema, ali nadam se da smo se shvatile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •