Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja navečer kupaonu prebrišem octom
    dakle, to spada u one dnevne poslove koji se obave začas
    bolje tako nego da onda moram nešto ribat dva sata, za to stvarno nemam vremena
    školjku prebrišem toalet papirom nakon što je našpricam octom, pod isto tako, lavabo operem isto octom sa spužvicom, eventualno prebrišem staklo, isperem kadu i mislim da je to to
    malo mi je tuš kabina katastrofa, užasno ju je teško održavat jer ima milijardu utora do kojih ne mogu, a još je gore i neki silikon koji bi trebao izgledati prozirno, ali nema šanse, sve treba skinut i ponovo stavit drugi
    kako održavate silikon? postoji li neki svemirski koji ne da gljivicama da se nakote?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    ja navečer kupaonu prebrišem octom
    dakle, to spada u one dnevne poslove koji se obave začas

Molim te, reci mi kolika je to kupaona da se može oprati za čas? Jer meni za moju jednu treba vremena i vremena, a za dvije tek...Ili ja ne znam kako treba.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Molim te, reci mi kolika je to kupaona da se može oprati za čas? Jer meni za moju jednu treba vremena i vremena, a za dvije tek...Ili ja ne znam kako treba.
    pa govorila sam o prebrisavanju na dnevnoj bazi, a ne o ribanju tvrdokornog višemjesečnog kamenca ili nečeg drugog
    pojasnila sam u postu šta radim i sa čim
    dakle, tu ne spada recimo ribanje tuš kabine, to je odvojen posao
    ali prebrisati umivaonik, wc školjku, ispiranje kade nakon što otuširamo klince mi zaista nije neki posao
    i ne ovisi o veličini kupaone

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    pa govorila sam o prebrisavanju na dnevnoj bazi, a ne o ribanju tvrdokornog višemjesečnog kamenca ili nečeg drugog
    pojasnila sam u postu šta radim i sa čim
    dakle, tu ne spada recimo ribanje tuš kabine, to je odvojen posao
    ali prebrisati umivaonik, wc školjku, ispiranje kade nakon što otuširamo klince mi zaista nije neki posao
    i ne ovisi o veličini kupaone
    Ja sam pročitala da opereš cijelu kupaonu, a to meni pretpostavlja i sve pločice na zidovima. Ovo pobrisati WC, bide, kadu, umivaonik je druga stvar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •