dakle sa peglanja na sredstva, pa napredujete.
od kad sam zrtvovala zivot u gradu za zivot na selu i veci prostor, sto se tice urednosti sam se spasila.
imam veseraj, moje carstvo u kojem imam perilicu, susilicu, dva ormara, mogu rasiriti ono cudo za susenje. tamo ja carujem i vikendOm kad perem robu je uzasan nered, nedjelju navecer sve je kako treba.
MM ima radnu sobu i garazu, tamo ne prilazim. osim u velikim potrebama.
djeca imaju igraliste, dakle sobu samo s njihovim igrackama.
to su prostori koje ignoriram, potaknem spremanje s vremena na vrijeme kad stizem s usisivacem.
kolicina prasine se smanjila za mene do nevidjenih razmjera. zbilja ja se iznenadim koliko prasine imamo u stanu u gradu u kojem se ne boravi cesto.
vazna cinjenica za urednost je ne biti hrcak. to je najbitnije. i minimalist u uredjenju. tad se i bez truda moze biti uredan.
i jos da dodam ni meni kuca nije uredna kako mi je bila prije djece, ali to je nesto sto prihvatis i zivis,, kao sto visene izlazim van kao kad nisam imala djecu, kao sto sad vise kuham nego prije itd. dakle izborom za obiteljski zivot ipak neke stvari ipak su mi se smanjili kriteriji. ne zelim svaki dan hodati s krpom i cistiti otiske pristiju sa stakla s vrtnih vrata. mogla bi, ali ne zelim. cesto me smeta, tad odem i to za cas ocistim, ali mi krpa nije u rukama non stop.

sredstva za ciscenje koja koristim, pa ovisi o trenutnoj inspiraciji u ducanu. iako sam dosta vjerna nekim stvarima, volim isprobati i nova. kriza (recesiju smo prosli vec prija par godina) me upoznala s raznim sredstvima za ciscenje od Dm i Muelera. dakle Denkt mint i Blink su mi super.

fuge zahvaljujem na savjetu koji sam poslusala pri uredjenju i koji blagoslovim pri svakom spremanju kuce, da uzmem manhattan, e da sam jos koji savjet poslusala, bila bi jedna od najsretnijih. ovako patim kao i svi uvijek za necim