Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    vazna cinjenica za urednost je ne biti hrcak. to je najbitnije.
    s ovim se slažem.
    imam tri hrčka u kući i izluđuju me čuvanjem kojekakvih gluposti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    imam tri hrčka u kući i izluđuju me čuvanjem kojekakvih gluposti.

Ja sam anti-hrčak i baš sam sretna zbog toga.

Povremeno izvedem 'provjetravanje' ormara, kako ja to kažem, dakle svu robu i obuću koju nisam nosila zadnje 2 -3 godine spakiram u vreću, pa dolje pokraj kontejnera ispred zgrade, nestane u roku keks, a uzmu je oni kojima najviše treba.

Sad sam tak i dječju sobu sredila, razvrstala robicu, sve kaj su prerasli šaljem dalje...

Pokušavam i igračke njihove srediti sad dok su na moru, pofrkala sam svašta - kutije razne, ambalaže, vrećice, itd. Još bi se našlo toga za baciti...

To je valjda posljedica kaj mi je mama živi hrčak, skuplja i kaj treba i kaj ne treba, pa se kod mene javio kontraefekt.

Inače sam po urednosti neka zlatna sredina. Volim da je čisto, ali ne mora biti baš uredno, ipak se tu živi, nismo u apoteci.

Nekad sam bila frik za čiste podove - ono, sve može bit prljavo, ali podovi ne! Sad sam se uz djecu malo opustila...

Peglam samo ono kaj trebam (ono kaj se vidi izvana ).
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 03.07.2012. at 13:39

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Povremeno izvedem 'provjetravanje' ormara, kako ja to kažem, dakle svu robu i obuću koju nisam nosila zadnje 2 -3 godine spakiram u vreću, pa dolje pokraj kontejnera ispred zgrade, nestane u roku keks, a uzmu je oni kojima najviše treba.
    Ja sam anti-ovo. U pravilu ne bacam odjeću koja je u dobrom stanju, ali mi je dosadila ili ne odgovara veličina. I budući da to nije radila ni moja mama, ni teta, pa i dalje, nosim dosta odjeće iz njihove mladosti, volim taj retro đir. Cijelu srednju sam nosila tatine karirane košulje. Nekoliko godina sam nosila suknju prekrojenu iz haljine od sestre moga djeda - originalne 60-e.
    Da ne govorim da, kad se proširim za broj-dva, čeka me cijela kolekcija maminih finih košulja, bluza, sakoa.. Volim to stashanje dobrih stvari, samo bih volila da nam to netko malo bolje organizira.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Feng shui savjeti za dobru organizaciju doma (link stavljam prvenstveno radi sebe, možda sebe i djecu natjeram spremati obuću u ormar jer me fakat nerviraju cipele u hodniku, ali ima i drugih zgodnih savjeta):

http://www.covermagazin.com/feng-shui.php?NID=784

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •