-
Meni sestra čisti, ima firmu.
I skida štekere i tako to. U Splitu.
Apri, hvala, baš bih joj mogla predložit da se podružimo i uzajamno počistimo kuću. Nedostaje mi to naše druženje iz djetinjstva, kad bi se skupa uhvatile tih kućanskih poslova. Ono, kuća ogromna, pa jedna pere stakla, druga briše. I ide ti i više nego duplo brže. Baš gušt.
I rekla je da je iznenađujuće kako se prljavština ne primjeti kod urednih ljudi. I meni se to čini točno. Kod bakica kod kojih je znala čistiti, kaže, ušla bih i pitala se, što ima za čistit, ovdje sve pjeva. I prihvatila se posla. Kad odmakneš imaš mnogo posla jer prljavština se skupi. Ali je neobično kako ne upada u oko ako je sve na svom mjestu.
zato mi je katkad crnjak kad dođe kod mene pa vidim da joj pobjegne skenirajuće oko. Osim što je nepospremljeno, ističe mi se i prljavština.
U kafić, u kafić triba ić, onda mi nije problem skoncentrirat se na druženje. Ovako se pripremam za goste, a kad mi dođu, sjedim s njima, a ZNAM koliko bi se još moglo očistit.
Naravno da o tome ne razmišljam kad ima bitnijih stvar, al da mi u običnom danu prohuji kroz misli, je
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma