Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hajde sad jedan savjet. Muku mučim s čišćenjem prastare kupaone i svatko tko ima novu ne zna o čemu govorim. No s vremenom naprosto odustaneš od nemogućih misija. Ima nešto što ipak želim da uvijek bude lijepo i čisto, a kod mene je već drugi dan katasrofa pa me zanima kako to održavate.
    Onaj kao ručnikić/tepih što staneš na njega poizlasku iz kade. Dakle , mogla bih ga svaki dan mijenjati. U roku keks je pun svega nečega, a izuvamo se doma, a ponekad i usisavamo. Jel žene koji ma je to čisto svaki dan mijenjaju i peru (nisu to oni čupavi tepisi nego oni kao debeli bijeli ručnici s kao utisnutim stopalima) il kako to drugačije održavati da pristojno izgleda barem 4-5 dana?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    Hajde sad jedan savjet. Muku mučim s čišćenjem prastare kupaone i svatko tko ima novu ne zna o čemu govorim. No s vremenom naprosto odustaneš od nemogućih misija. Ima nešto što ipak želim da uvijek bude lijepo i čisto, a kod mene je već drugi dan katasrofa pa me zanima kako to održavate.
    Onaj kao ručnikić/tepih što staneš na njega poizlasku iz kade. Dakle , mogla bih ga svaki dan mijenjati. U roku keks je pun svega nečega, a izuvamo se doma, a ponekad i usisavamo. Jel žene koji ma je to čisto svaki dan mijenjaju i peru (nisu to oni čupavi tepisi nego oni kao debeli bijeli ručnici s kao utisnutim stopalima) il kako to drugačije održavati da pristojno izgleda barem 4-5 dana?
    Mi nemamo taj tepihić.
    Sebi obrišem stopala u tuš kabini. Točnije obrišem jedno, pa stanem u papuču, pa drugo, pa stanem,...
    Kad se okupa dijete, uzmem ručnik s kojim brišemo ruke i bacim ga na pod, da na njega stane, a za ruke stavim čisti. Te ručnike za ruke mijenjam svaki dan, pa mi to odgovara.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako,to sam vidila da se koristi jedino u hotelima,a oni ga naravno svaki dan mijenjaju....
    Sto ce ti taj skupljac sporkece pobogu? ja ovako ko Anemona,obrises jednu nogu u kadi,ugazis na slapu pa onda druga noga...a zimi gazim mokrim nogama drito na plocice jer imam podno....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •