Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

E ja od te cetke imam traume
    A jel ima netko neku super ideju kako oribati kauc?
    Imamo bez kauc koji se s vremenom isflekao. Nedavno sam kupila neku pjenu za namjestaj i cijelog ga natopila sa tim. Iznijela ga van na sunce da se brzo posusia a kad ono njesra samo takvo. Fleke su se pretvorile u sive mrlje i sad igleda kao da sam ga sa smetlista pokupila. Moze li se to oprati da opet bude bez ili ga moram presvlaciti?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    E ja od te cetke imam traume
    A jel ima netko neku super ideju kako oribati kauc?
    Imamo bez kauc koji se s vremenom isflekao. Nedavno sam kupila neku pjenu za namjestaj i cijelog ga natopila sa tim. Iznijela ga van na sunce da se brzo posusia a kad ono njesra samo takvo. Fleke su se pretvorile u sive mrlje i sad igleda kao da sam ga sa smetlista pokupila. Moze li se to oprati da opet bude bez ili ga moram presvlaciti?
    Ja imam sarene presvlake na kaucevima pa je puno jednostavnije. Dok su djeca bila mala prala sam samo s deterdzentom za sudje, a sad ponekad uzmem vanish iako mi smrdi ko 100 vragova. Nije dobro da se to susi na suncu. Upotreba cetke nije za sve vrste obloga. Ja imam pamucne tkane pa mogu, ali za mikrovlakna je vjerojatno bolja carobna krpa.

Kako god bilo, moj ti je savjet naruciti servis da ti dodju s onim namjenskim usisavacem i dubinski operu. Oni ce ti reci detalje jer to ovisi da li imas federe ili pjenu unutra, kakav je materijal gore i slicno. Mi to napravimo svake trece ili cetvrte godine (bas se spremam nakon sto otpratim parketara). Nevjerojatno je sto je taj usisavac izvukao iz nasih kreveta - nema nacina da to ja operem cetkom s istom efikasnoscu. Ako imas od koga posuditi rainbow usisavac (kosta da te glava zaboli) probaj tak, inace ti je sve drugo lutrija, cak i servisi - nisu svi oni jednako efikasni.

Inace, u drugim zemljama znala sam vidjeti da se ti usisavaci koji peru mogu iznajmiti za male pare. To bi bio dobar biznis da se netko sjeti i kod nas.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    . Ako imas od koga posuditi rainbow usisavac (kosta da te glava zaboli) probaj tak, inace ti je sve drugo lutrija, cak i servisi - nisu svi oni jednako efikasni..

Ja imam rainbow, odlična stvar; usisava, pere, filtrira zrak,
    čisti madrace, osvježava jastuke i poplune, i još svašta nešto....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 06.07.2012. at 10:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •