Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne vidim zasto?meni je logicno stvari prije spremanja u friz.oprati ili prebrisati jer stoje u magacinu ili na policama i pune su prasine i ostalig bakcila,ako ih kao takve uzmemo otvarati pa uhvatimo za cijelu povrsinu npr.pakovanje pavlake i onda istim tim rukama kidamo hljeb meni je ne higijenski,ko zna mozda mi i treba psihic
    Posljednje uređivanje od adal : 11.07.2012. at 16:31

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    ne vidim zasto?meni je logicno stvari prije spremanja u friz.oprati ili prebrisati jer stoje u magacinu ili na policama i pune su prasine i ostalig bakcila,ako ih kao takve uzmemo otvarati pa uhvatimo za cijelu povrsinu npr.pakovanje pavlake i onda istim tim rukama kidamo hljeb meni je ne higijenski,ko zna mozda mi i treba psihic
    Nikad, ali nikad mi to nije palo na pamet.
    Obrišem konzervu prije nego je idem otvarati, ali brisati namirnice prije spremanja... ne nisam ni pomislila na to.
    No, zato operem bananu i ne diram iznutra rukama kojom sam je gulila. Uf, ima nas više kojima treba psihić...

A što se tiče čišćenja kuće kad nona čuva djecu, hm, kad ih je moja mama čuvala jedino što sam morala nakon posla je sjesti za pripremljen stol i pojesti, nije bilo peglanja, pranja, usisavanja, sve je radila i još se ljutila ako sam rekla da ne.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Obrišem konzervu prije nego je idem otvarati, ali brisati namirnice prije spremanja... ne nisam ni pomislila na to.
    No, zato operem bananu i ne diram iznutra rukama kojom sam je gulila. Uf, ima nas više kojima treba psihić...
    Fala Beti... tako se i ja osjećam. I kad idem u neki sumnjivi wc pa vrata otvaram nogom, a ako baš moram dotaknuti kvaku napravim "izolaciju" od wc papira. Ili rukava od jakne ako nema papira... poludim ak mi se to desi ljeti kad se nose kratki rukavi... ali to je već za temu bakteriofobija.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Fala Beti... tako se i ja osjećam. I kad idem u neki sumnjivi wc pa vrata otvaram nogom, a ako baš moram dotaknuti kvaku napravim "izolaciju" od wc papira. Ili rukava od jakne ako nema papira... poludim ak mi se to desi ljeti kad se nose kratki rukavi... ali to je već za temu bakteriofobija.

tako i ja radim,i nikad ali bas nikad nisam sjela na solju nigdje ma koliko bila cista

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku

tako i ja radim,i nikad ali bas nikad nisam sjela na solju nigdje ma koliko bila cista
    Ni ja, nigdje, ni kod rodbine ni prijatelja. Jedino u hotelu, ali tada je očišćeno za mene. Stvarno pretjerujem.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ni ja, nigdje, ni kod rodbine ni prijatelja. Jedino u hotelu, ali tada je očišćeno za mene. Stvarno pretjerujem.

U hotelima često sa jednom krpom čiste (čitaj: samo prebrišu) i lavabo i tuš/kadu i WC i pod i policu ispod ogledala.
    Pa ti sjedni ponovo na školjku bez "izolacije".

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U hotelima često istom krpom čiste (čitaj: samo prebrišu) i lavabo i kadu/tuš i pod i WC i policu ispod ogledala.
    Pa ti sjedni idući put...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •