Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E da, kad smo kod Odreda za čistoću, ta žena je imala način da skine kamenac u wc-u koji se nakupi na vertikalnom dijelu školjke, taman tamo gdje voda ima najjači pritisak kad krfene iz kotlića... znate na što mislim... Nešto s boraxom i octom, pa se napravi pasta i ostavi da djeluje duže vrijeme. Pamti li itko omjere boraxa i ocat u tom receptu.
    U uredu kod MD-a imam situaciju koju treba riješiti, kotlić je neko vrijeme curio, pa se nakupilo kamenca.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    E da, kad smo kod Odreda za čistoću, ta žena je imala način da skine kamenac u wc-u koji se nakupi na vertikalnom dijelu školjke, taman tamo gdje voda ima najjači pritisak kad krfene iz kotlića... znate na što mislim... Nešto s boraxom i octom, pa se napravi pasta i ostavi da djeluje duže vrijeme. Pamti li itko omjere boraxa i ocat u tom receptu.
    U uredu kod MD-a imam situaciju koju treba riješiti, kotlić je neko vrijeme curio, pa se nakupilo kamenca.
    Sjećam se da je u jedan wc ulila 2l Coca Cole i ostavila da djeluje preko noći...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Sjećam se da je u jedan wc ulila 2l Coca Cole i ostavila da djeluje preko noći...
    Nisi pažljivo čitala kamenac koji me mori nalazi se visoko gore, uz sami rub onog dijala školjke iz kojeg voda izlazi kad krene iz kotlića. Tekuće ne pomaže. Jedino ak cijelu školjku ne napunim Colom, skoro pa da za drugo i nije.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    LOL, da mi je vidjet mm-ov izraz lica kad bih to napravila

treba se isprazniti voda iz školjke prije toga ili samo točiš?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ljudi sorry mislila sam da nije uhvatilo prvu poruku pa sam se bezveze ponovila.
    ups

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •