Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

meni se ne gadi sjesti na školjku bilo gdje (u javnim wc-ima stavim papir, ne znam onako iz visine)
    a i što se tiče vode, popila bih svagdje, i gdje je čisto i gdje nije
    to me stvarno ne smeta, hvala Bogu, nikada nisam bila bolesna (stekla imunitet u pijesku, he he)

a kamenac u školjci, i ja imam s tim problem, valjda voda stalno curka pa napravi trag
    e sad, ja stavim na to obične blazinice i pospem alkoholnim octom i do ujutro izgrize (jedino skroz na vrhu, ima jedna mrlja, promjera pola cm i to mi ide na živce, ali to bi valja trebalo nečim jačim ili duže...)
    i inače sve alk. octom čistim, on mi se pokazao najboljim
    mojima smrdi, ali baš me briga

bez uvrede, ali brisanje stvari prije frižidera mi nema smisla
    kao prvo, pa te stvari u skladištima stoje u kutijama, dakle ne praše se baš tako kako mislite
    kao drugo, čime da obrišem, a da te "bakterije" i ostalo što god stvarno odu - kuhinjskom krpom?, sudoperom?, papirnatim ručnikom? mislim da to ne ide tako lako

ma, ne slušajte mene
    Maša i ja odemo na pijac gdje joj žena ponudi mrkvu za jesti, ja ju tražim nož da ogrecam koru
    ogrecam do pola misleći kako neće pojesti više
    na pola puta do tramvaja (dakle, nitko nije prao ruke nakon dolaska u grad, vađenja novaca, uzimanja sveg onog voća, povrća) ona mene traži da joj ogulim do kraja na što uzmem Butru (kartica za gradski prijevoz, kao osobna) i ogrecam mrkvu do kraja i ona ju pojede
    evo, u tri godine, nikada u životu nije povraćala, imala proljev, niti toliku temp. da bih joj morala skidati lijekovima/čepićima
    hvala Bogu!
    Posljednje uređivanje od SikaPika : 12.07.2012. at 03:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •