nakon procitanih zdanjih postova prebacujem se iz uredne u neurednu kategoriju. mozda zato mi i nije neugodno kod matmizi

brisanje stvari iz ducana, na taj nivo nisam jos dosla i kakve to veze ima sa neurednoscu

i jos mi nije jedna stvar jasna, ali iskreno. odete kod prijatelja i odete na WC ne sjednete na njega vec stanete? nesprica li vam to i na taj nacin zapravo isprljate wc skoljku i tako iza sebe ostavite zapravo nered? a kao uredni ste? ja nemam u WC di uglavnom gosti idu sredstva za ciscenje, ali imam dezinfekcijske maramice. pa si mislilm ako neko i ima takve vrste probelm eto mu, nek se nadje (vise radi djece ne odraslih, ali eto vidim da je to zapravo korisno odraslim) i uglavnom ih ja koristim, kad BC ne digne WC skoljku.
meni se osobno vise gade WC u hotelima. no dobro 100 ljudi 100 cudi. a ja shvatih da sam neuredna.

i jos nesto za svakodnevno ciscenje podova. moj dan izgleda ovako:
dizem se oko 6, izlazim iz kuce oko 6.30, vracam se najranije i u najboljem slucaju oko 17.00 kad bi sve podove u kuci brisala svaki dan (povrsina 160 m2) ja bi prolupala majke mi. cesto nakon posla ni ne dodjemo doma, dogodi nam se da smo doma tek oko 20.00 sati i spremamo se za spavanje. i sad ja bi ja trebala svaki dan obristai i usisati podove, ocistiti 3 kupaone, jer right, ponekad u neku ni ne udje se u toku dana.
no to je vec Anemona negdje napisala nakon Deaedi, a ja se s njom slazem, da je kljuc spremati odmah iza sebe i th 2-3 sata aktivnog boravka u kuci ne cini kucu neurednom ako svaki dan ne obavis sve sto ja obavljam po potrebi (na GO cistim WC cesce, usuavam jednom dnevno, a ispod stola i vise puta dnevno). tako da generaliziranje ako ne brises podvoe svaki dan, ne nalizes WC svaki dan neuredan si, je jako glupo. jako ovisi ritam zivota u tom prostoru.