Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pitanje za one koje peru stvari prije stavljanja u frižider, a što s povrćem i voćem?
    meni povrće napravi najveći svinjac, i zato stoji na dnu frižidera. Nema mi smisla onda prati stvari prije stavljanja u frižider, jedino kad otvorim pakiranje ostatak stavim u posudu s poklopcem

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aishwarya prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje za one koje peru stvari prije stavljanja u frižider, a što s povrćem i voćem?
    meni povrće napravi najveći svinjac, i zato stoji na dnu frižidera. Nema mi smisla onda prati stvari prije stavljanja u frižider, jedino kad otvorim pakiranje ostatak stavim u posudu s poklopcem
    Pa naravno, ako opereš voće i povrće prije stavljanja u frižider, skratila si mu rok trajanja na pola ili manje... Kako npr. oprati salatu i onda je osušiti??? Meni to isto nema smisla. Imala sam u frižideru par dana hrpu cikle počupane iz zemlje + samo otresene, a prala sam je tek neposredno prije kuhanja. Da sam je oprala prije, ne bi bilo šanse da izdrži tjedan dana. To bi sve istrunulo. Sve s mjerom. Pogotovo sada kad imamo svoje povrće ili dobijemo nečije domaće - ne možeš sve odmah potrošiti, pa mora biti u frižideru, neoprano.

Konzerve i staklenke operem prije otvaranja, a u frižideru i špajzi stoji na policama kao i u dućanu. Ne dira me to. Otvorenu hranu ionako u frižideru ne držim, sve je pokriveno ili u posudama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •