Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni je koma kad mi se slučajno dogodi da mi polovica netom razbijenog jajeta upadne u zdjelu u kojoj mutim kolače...
    Zato perem jaja.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da dodam, mada več sam to spomenula.
    Ne maže se jednako stan gdje je mama doma s 3 ili 4 djece, ili stan gdje su svi na poslu/vrtiću do 18 sati.
    Isto tako prva kategorija ima neminovno više vremena/volje da usput svaki čas nešto napravi, dok druga kategorija nema.
    vise smo puta to spomenuli, meni logicno da Cherilee mora glancat svaki dan kad je doma sa 3je djece nego Spajalica koje uopce nema nekad doma i do 18h00-20h00 navecer....

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno, ako opereš voće i povrće prije stavljanja u frižider, skratila si mu rok trajanja na pola ili manje... Kako npr. oprati salatu i onda je osušiti??? Meni to isto nema smisla. .
    u soku sam,ti,koliko sam odi skuzila jedna od najorgariziranijih domacica nemas centrifugu za salatu/povrce?
    ja s njom svu salatu odma prvi dan iskidam na manje komade,operem,iscentrifugiram (bude suho ko papar) i pospremim u male vrecice i u frigde....i narednih dana imam salatu za cas...

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je koma kad mi se slučajno dogodi da mi polovica netom razbijenog jajeta upadne u zdjelu u kojoj mutim kolače...
    Zato perem jaja.
    ma daaaaj,pa ispeci ces taj kolac,u cemu je problem sto komadic upadne unutra? 100% ti se ta smjesa za kolac vise kontaminira na 101 drugi nacin....

bitnije je naprimjer imati odvojene daske za :kruh,meso,povrce i voce te ih nikad ne mijesati te odmah po upotrebi dobro oprati! e,to je po HACCAP-u....

Kayyya avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    bitnije je naprimjer imati odvojene daske za :kruh,meso,povrce i voce te ih nikad ne mijesati te odmah po upotrebi dobro oprati! e,to je po HACCAP-u....
    daske za meso su mi paranoja..
    kupila ja novu dasku, mm reže meso i na kraju zabode vrh noža u dasku skoro sam ja njega istrančirala od užasa.
    nisam frik za čistoću, ali frku dižem kad je sirovo meso u pitanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •