Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

spajalica kako mislis stanemo na wc ???nisam toliko luda,sve obavim u polusjedecem polozaju

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    spajalica kako mislis stanemo na wc ???nisam toliko luda,sve obavim u polusjedecem polozaju
    Nije nuno mislila da staneš (barem ja nisam tako shvatila), nego u tom polusjedu obavljaš i zapišavaš na sve strane.
    Naravno to ovisi koliko si visoka. Niske žemske, ne mogu pišati u polusjedu, ja mogu, imam duge noge.

Na wc sjednem samo doma i kod jedne frendice koja je stvarno frik za čišćenje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nije nuno mislila da staneš (barem ja nisam tako shvatila), nego u tom polusjedu obavljaš i zapišavaš na sve strane.
    Naravno to ovisi koliko si visoka. Niske žemske, ne mogu pišati u polusjedu, ja mogu, imam duge noge.

bas tako mislim

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku

to mi se jos nikad nije dogodilo
    a sad za pranje stvari prije pospremanja u friz.radim to jer su mlijecni proizvodi zamazani a konzerve prasnjave i onda to izgleda ruzno i u friz.i na stolu pa zbog toga ih perem...
    jaja isto sperem jer su skoro svaki put musava i govnjava i lakse mi ih je jednom oprati nego kasnije paziti da taj sastav ne zavrsi u kolacima ili necem drugom fuj

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Kayyya prvotno napisa Vidi poruku
    ispiranje pod vodom u trajanju od sekundu-dvije ne znači ništa u pogledu čistoće. niti se tako ispere nečistoća niti bakterije, samo se zamulja sve. pa ni ruke ni čašu npr. ne smatram čistima ako ih samo isplahnem.
    totalno besmisleno
    konačno razuman argument na cijelu ovu stranicu rasprave o pranju jaja

Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
    i tako zapišaš dasku toj prijateljici u čiju higijenu nemaš povjerenja

nadam se da ti čistunci bar pobrišu za sobom

moj wc nije baš neki primjer čistoće, ali sad se pitam da li da puštam goste da ga koriste
    posebno ću pripaziti na ove urednije
    Anemona, npr, ako mi dođe na ljetovanje ima da piša u vrtu

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    i tako zapišaš dasku toj prijateljici u čiju higijenu nemaš povjerenja
    pa valjda prvo digne dasku? ja barem tako radim....i potpisujem da u zivotu nisam nigdje sjela na wc nego u sebe doma!
    ja ni u hotelu bome,mozda zato jer radim u jednom pa znam sta se dogadja....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    pa valjda prvo digne dasku? ja barem tako radim....i potpisujem da u zivotu nisam nigdje sjela na wc nego u sebe doma!
    ja ni u hotelu bome,mozda zato jer radim u jednom pa znam sta se dogadja....
    pa da

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •