Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Predlažem promjenu naziva topica u "Opsjednutost"!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 12.07.2012. at 13:12

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Predlažem promjenu naziva topica u "Opsjednutost"!
    Vraćam se na ovo i potpisujem, jer u vezi ručnika...perem ručnike nakon svakog tuširanja, onaj za ruke čim je mokar, za lice nakon jutarnjeg pranja, ali dobije premještaj na kukicu za noge i pere se navečer, krpe za suđe potrošim nekoliko na dan i još papirnate ručnike, spužvicu za suđe bacam svakih par dana, a ne perem suđe ručno...
    Opsjednutost, što drugo. A sad, kad se ide dvaput na dan na more...ručnika kao u priči za pranje, i to ne na kratki program, ne, ja to cijeli na 60. Moram se promijeniti...nakon što operem ručnike kojima sam psa brisala nakon kupanja, ups...još i njeni ručnici...Moram prestati čitati ovu temu. Definitivno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Vraćam se na ovo i potpisujem, jer u vezi ručnika...perem ručnike nakon svakog tuširanja, onaj za ruke čim je mokar, za lice nakon jutarnjeg pranja, ali dobije premještaj na kukicu za noge i pere se navečer, krpe za suđe potrošim nekoliko na dan i još papirnate ručnike, spužvicu za suđe bacam svakih par dana, a ne perem suđe ručno...
    Opsjednutost, što drugo. A sad, kad se ide dvaput na dan na more...ručnika kao u priči za pranje, i to ne na kratki program, ne, ja to cijeli na 60. Moram se promijeniti...nakon što operem ručnike kojima sam psa brisala nakon kupanja, ups...još i njeni ručnici...Moram prestati čitati ovu temu. Definitivno.
    možeš i ti k mamash na krevetac zajedno sa mužem od S2000

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •