Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam na dane - nekad preuredna nekad neuredna.
Al MM... On poludi na neurednost, ne moze se snaci... Najcesce on redi a ja cistim (ako kuzite razliku). Njemu je jako bitno da su stvari na svom mjestu, a ja iza sebe ostavljam kreativan nered, pa pospremim sve odjednom.
On kaze da nema vremena bit neuredan jer ga to usporava u svakondevnim aktivnostima.
Polako me to zivcira jer vidim da se cesto nervira zbog gluposti...
Al ne mogu mu puno prigovarat jer mi uistinu sve pomaze (osim sto ne pere wc i nije mogao dojiti)

Kako da ga malo opustim, ne zelim da se zivcira...
Nisi sama. I moj je takav. Sve knjige slaže po redu ( ne zamaram se kakvom, ali baš lijepo izgledaju) dok ne odem uzeti koju ili pobrisati prašinu ( a moram i to tu i tamo ), pa mu pobrkam...A tek njegove stvari, ccccc, svaka svoje mjesto. Tako je uredan. A moj kreativan nered je svakodnevnica.
Ma, baš se super nadopunjujemo, pogotovo od kad smo skužili da se ne možemo mijenjati, nego lijepo suživiti .
A ono iz drugog posta, o slaganju namirnica u vrećice, ma kao da si moga opisala, blagajnicama nije jasno kad im već na traku složi po vrsti i veličini...Da nije takav ne bi mogao ovako uspješno raditi što radi, jer je tamo preciznost pitanje sigurnosti.