Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Malo ću skrenuti s teme ... Mijenjate li i vi ručnike za tuširanje svaki put ili ih koristite za više puta? Živciram samu sebe koliko dnevno ručnika potrošimo... MM kaže da nisam normalna, da trošimo struju samo na pranje ručnika... Ja svaki put poslije kupanja bacim ručnik u blatnu robu. MM koristi jedan i taj ne baca dok mu ja ne bacim, on je posve druga krajnost A meni se gadi da kao on obrišem u taj isti ručnik noge i onda ga opet upotrijebim...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Beti, sve je to ok i super. Al cini mi se da se nakraju vise izivcira da sve bude na mjestu- nego koliko bi se izivcirao da to nesto trazi i ne moze nac...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da se malo ubacim u temu, Laura, ja koristim nekoliko puta jedan ručnik. Nije mi bed, jer nisam božedragi obrisala
    blatnjave noge o njega nego netom otuširane

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Laura prvotno napisa Vidi poruku
    Malo ću skrenuti s teme ... Mijenjate li i vi ručnike za tuširanje svaki put ili ih koristite za više puta? Živciram samu sebe koliko dnevno ručnika potrošimo... MM kaže da nisam normalna, da trošimo struju samo na pranje ručnika... Ja svaki put poslije kupanja bacim ručnik u blatnu robu. MM koristi jedan i taj ne baca dok mu ja ne bacim, on je posve druga krajnost A meni se gadi da kao on obrišem u taj isti ručnik noge i onda ga opet upotrijebim...
    http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/v...?f=58&t=64746&
    nezaboravna tema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •