Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam se vratila na prvi post i ponovno ga pročitala...

Zaključak - umjesto da se prepucavamo koliko često treba prati pod i kod koga se može popiti voda/ koristiti wc, mislim da bi Sirius Black (i svima drugima) bolje odgovarali prijedlozi kako organizirati postojeći prostor da se treba što manje čistiti, pospremati i slično.
    Prvo i osnovno - što manje stvari. Svesti količinu na nužan minimum. Mi imamo stan od cca 50 m2. Nas troje. Kuhinjski elementi mi služe kao špajza jer sam ih dala raditi po mjeri pa je iskorišten svaki cm (do stropa su). I još bi stalo u njih. Imamo jedan veliki ormar za robu, a ima i "špajza" funkciju. I još bi stalo u njega (i na njega). Robe imam da stane na jednu policu i pola visećeg odjeljka. Garnitura ima kutiju ispod i tamo stoji dosta stvari. U dnevnom je samo jedna komoda u kojoj su moji cd-i i Davidove igračke. Spavaća soba - krevet i mala komoda za Davidove gaće i hlače.
    Drugo - svaka stvar ima svoje mjesto i nakon korištenja se tamo vraća (ne odmah, ali u što kraćem roku). Tko je uzeo, taj i vrati.
    Eto, tako ja.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Prvo i osnovno - što manje stvari.
    potpisujem.
    u boravišnom prostoru što manje namještaja, tapeta, zavjesa, kupiprašina po policama i razne krame to čistoća traje duže.
    lakše je u više kvadrata, ali može i u manje, uz uvjet da nemate hrčak sindrom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •