Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja nisam ni u srednjoj dijelila griz sendvica, jednostavno mi to nije bilo baš njami.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam ni u srednjoj dijelila griz sendvica, jednostavno mi to nije bilo baš njami.
    Ni ja, nikad. Ali, ne toliko jer mi je gadljivo, nego jednostavno postoje stvari koje se ne rade u normalnim okolnostima. Izuzimam rat, pad aviona u Andama i sl.

Svatko treba jesti svoju hranu, imati svoj pribor, svoj tanjur, čašu...
    Ruke treba prati npr.za vrijeme kuhanja svaki put kad recimo obrišeš znoj, digneš lopticu s poda, odeš u vrt po peršin...Kad probavam hranu, uzmem čistu žlicu i nakon kušanja stavim za pranje. To su osnove higijene i bontona. Meni ništa čudno, nego normalno.
    A to što se neki zgražaju, a nema veze, ima nas svakakvih.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ...Kad probavam hranu, uzmem čistu žlicu i nakon kušanja stavim za pranje. To su osnove higijene i bontona. Meni ništa čudno, nego normalno.
    E od toga mi se diže kosa na glavi... kad netko jelo koje se kuha probava kuhačom ili istom žlicom više puta. Ja obično probavam više puta, svaki put uzmem drugu žlicu/vilicu, pa na kraju moram pribor za ručak vadit iz perilice i ručno ga oprati da bi imali čime jesti ručak.

Ali najgore mi je kad netko promiješa salatu rukama, nakon što doda začine. Brrrrrr! Loše mi bude u trenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •