Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

s obzirom da mi svi svima lizemo i probamo sladoled, jasno je da se salata jede iz iste zdjele
    odgrizujemo sendvice, otpijemo sok iz bocice i slicno
    pazimo jedino ako je netko bolestan
    mislim, ako mozemo, vucemo svak svoju bocu, svoj pribor i slicno, ali ako je takav slucaj da ne mozemo, uopce se ne obaziremo
    mi sve dijelimo

skoljku mi je gadljivo cistiti spuzvom, pa ja to vlaznim maramicama ili papirom i nekim sredstvom
    unutrasnjost cetkom
    a za ostatak kupatila imam spuzvicu (ako bas treba nesto izribati na skoljci, onda iskoristim spuzvu, al je onda frknem u smece)

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    s obzirom da mi svi svima lizemo i probamo sladoled, jasno je da se salata jede iz iste zdjele
    mislim, ako mozemo, vucemo svak svoju bocu, svoj pribor i slicno, ali ako je takav slucaj da ne mozemo, uopce se ne obaziremo
    mi sve dijelimo

skoljku mi je gadljivo cistiti spuzvom, pa ja to vlaznim maramicama ili papirom i nekim sredstvom
    unutrasnjost cetkom
    a za ostatak kupatila imam spuzvicu (ako bas treba nesto izribati na skoljci, onda iskoristim spuzvu, al je onda frknem u smece)
    Isto

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

mi sve dijelimo

unutrasnjost cetkom

Identično i kod nas.

Čak i wc perem kao i summer!

Inače, jaja operem prije pripreme, ono, splahnem pod tekućom vodom.

I nije mi jasno kako se npr. podpvi mogu prati samo vodom i npr. žlicom octa ili alkohola. Ja ih perem 1x tjedno, ali poštemo, prvo vodom, onda voda+sredstvo za pranje podova, onda ispiranje vodom. Kod mene to traje, tako da mi je sad jasnije zašto ja perem 1x tjedno ili 1x u 2 tjedna, kod mene to uzme vremena. Kad bi samo 1x dnevno pobrisala vodom, ja to i ne zovem pranje podova.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku

I nije mi jasno kako se npr. podpvi mogu prati samo vodom i npr. žlicom octa ili alkohola. Ja ih perem 1x tjedno, ali poštemo, prvo vodom, onda voda+sredstvo za pranje podova, onda ispiranje vodom. Kod mene to traje, tako da mi je sad jasnije zašto ja perem 1x tjedno ili 1x u 2 tjedna, kod mene to uzme vremena. Kad bi samo 1x dnevno pobrisala vodom, ja to i ne zovem pranje podova.
    pa pobrišem prašinu, šta imam prati pod kakvim sredstvom?
    i na ostalim površinama bude prašine pa ne koristim nikakvo sredstvo nego samo vodu
    prašina pada i bez sredstva i sa sredstvom, uopće to ne kužim
    sveki mi isto govori, šta ne staviš pronto, neće ti padati prašina, a gdje će, vratiti se u atmosferu? aha, da
    ako mi nešto padne na pod, nešto od kuhanja ili najčešće voda oko sudoper, opet obrišem vodom
    to što ću prebrisati kakvim sredstvom, neće spriječiti ni kapljice ni masnoću da padaju, ne kužim

kad sam pitala parketara čime je najbolje održavati parket, rekao mi je čistom vodom jer sredstva nagrizaju lak i ničemu ne služe

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mi sve dijelimo
    X

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Beti, kako ne soliš salatu?
    Ne soliš uopće ili preliješ dresingom u kojem je već otopljena sol?
    Pa ni ja je ne solim
    nikad
    soli ionako jedemo previše, a i smeta mi kad je nađem na zelenoj salati ili pomidorima
    u krumpir salatu može, ali to ni ne računam kao salatu

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je to miješanje salate rukama neki oldfashion advice.
    ne, ima smisla, najbolje se izmješa rukama i manje ti pada naokolo
    ali u pravilu miješam s dve vilice jer ne volim zamastiti uljem ruke, pa ponovo prati
    jedino ako radim veću količinu koja jedva stane u zdjelu i rasipa se, onda promiješam rukama.

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Znate li da postoje usisavaci koji ujedno uv zrakama unistavaju bakterije? Cini mi se da je potencijalno najopasnija toxoplazma koju unosimo obucom iz izmeta kucnih ljubimaca.
    daaa, još i to
    zamislila sam nekakakv svemirski usisvač koji okolo laserskim zrakama šara po zraku i obara bakterije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •