Citiraj adal prvotno napisa Vidi poruku
ovdje se baside iz krajnosti u krajnost ,ne razumijem ove koji pisu da ti koji glume cistocu sve brisu jenom krpom ili jednom spuzvicom i onda se dice sistocom,bolje mi je i to nego da ne mogu uci u prostoriju jer mi se gadi od mrva na sve strane i blata po podu jer djeca ulaze obuvena.
ja cistim jednom spuzvicom kadu,umivaonik,drugom solju,za tus kabinu imam posebnu krpu i to mi je onako pod normalno,za sve podove je jedna krpa tj.pod u kupatilu i hodniku tamo su plocice,za laminat imam drugu jer ga brisem polu suhom krpom da ga ne ostetim,spuzvica iz sudopere ne napusta svoje mjesto i mjenjam je svakih par dana
prozore perem steleksom i novinama,i nisam gadljiva s muzem bi sve djelila i posle njega sve pojela,ostali su druga prica,nas je jos uvijek dvoje i salatu jedemo iz iste zdjelice,za gadljive goste koristim zdjelice.

moj jedini problem je kada,nikad mi nije dovoljno bijela,slabo se koristi jer imamo i tus kabinu a bas i ne volim kupke i uvijek mi je nekako tamna kao prljava,jel znate neko sredstvo kojim bi je mogla cistiti a da ne bude prljava posle dana vac da zadrzi bjelinu?
Kadu probaj izribati sa praškom za veš. Smočiš kadu, nasipaš ne previše praška, izribaš mokrom spužvicom i dobro ispereš. Ne samo što će bljesnuti nego će i fino mirisati, i zadržat će svježinu nekoliko dana, čak i duže ako kadu ne koristite svakodnevno.