Stranica 25 od 37 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 1838

Tema: Neurednost

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Imate li onu famoznu ladicu i kuhinji (obično je druga odozgora) u kojoj stoje kuhače, raznorazne grabilice, lopatice, gnječilice, hvataljke, egzotične rezalice (npr. onaj zaobljeni nož za sir), metlice za mikser...? Da li tu dodatnu opremu držite u pretincima ili kao rasuti teret?
    rasuti teret

stvarno je druga odozgora

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imate li onu famoznu ladicu i kuhinji (obično je druga odozgora) u kojoj stoje kuhače, raznorazne grabilice, lopatice, gnječilice, hvataljke, egzotične rezalice (npr. onaj zaobljeni nož za sir), metlice za mikser...? Da li tu dodatnu opremu držite u pretincima ili kao rasuti teret?
    Imam 2 ladice - u gornjoj je beštek + noževi za kruh i meso, u drugoj je ova vrsta krša (i ta se nikad ne da zatvoriti iako unutra ima košaru, tj. nije isključivo rasuti teret, ali uvijek u njoj ima previše): osim kuhača, grabilica i raznih metlica za snijeg tu su ploče za multipraktik, ribež za zelje, set kineskih štapića, rezalica za jaja, otvarač za konzerve, otvarač za boce, silikonski kist, razne spatule, hvataljke za roštilj.... oslobodbog... Iako relativno često odbacujem viškove (baš sam danas kolegici darovala set plastičnih "štehera" tj. izrezivača za tijesto jer sam sebi lani kupila metalne) uvijek se tu nakoti više nego treba + ta krama je nezgodnog oblika pa ju je teško složiti.

Moja svekrva je došla na odličnu ideju koju se spremam prešprancati: ima veliku čvrstu vazu širokog grla i tu stoje kuhače, hvataljke za salatu i slično koje se koriste svakodnevno, pa u ladici ima više mejsta za ribeže, mlince za orahe i slično.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma i ja držim beštek u pregradama u prvoj ladici, ali obično su druga ili treća ladica tzv. ladice-glupače (naziv kojeg je patentirao MM - tako naziva tu moju drugu ladicu u kuhinji u kojoj nema čega nema, i dvije ladice u boravku u koje se u prolazu ubacuju sve sitnije stvari koje skupim sa polica i ostalih vodoravnih površina u stanu - baterije, ziherice, sitni dijelovi igračaka, upaljači, karte, kockice za društvene igre, čavlići, gumice, olovke, mali blokovi, računi iz dućana koji bi mogli zatrebati po pitanju garancija, punjači za mobitele, fotić, karte za Belu, blok za Jamb...). Imamo mi jednu ladicu - glupaču i u kupaonici - tu držim "ženske" potrepštine - lakovi, češljići, ukosnice, ulošci, aceton, moje britvice, kojekakve kremice i uzorci parfema, depilacijske krpice, rezervne škarice i pincete, šiljila za šminku, rezervna šminka... rasuti teret...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja si ovo sa telefonom/surfanjem/wc-om isto ne mogu zamislit, ali ustvari iz razloga što sam jako brzo gotova, ne bi stigla ni nazvat ni kliknut

i isto ne mogu zamislit da su otvorena vrata dok na wc-u obavljam ono što trebam, jedino se sad silim ostavit vrata dok pišam da me klinci vide jer se odvikavaju od pelena, a izbjegla bi tute

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    i felix, nazalost, mozes ti drzat stranu 'ciscih', ali bojim se da si samu sebe onim postom pokopala
    em salata, em isti pribor, em sitna slova...
    bit ce da se druzim samo s 'prljavima' jer sam na glasu kao opsesivno-kompulzivna cistunka al dobro, mene vise dira urednost nego cistoca. vise me zanima poredati mm-ove kosulje po boji i vrsti nego glancati sparet.

mada, kad bolje razmislim, ne vidim poveznicu izmedju cistog stana i dijeljenja pribora za jelo??.... zasto bi jedno nuzno povlacilo drugo?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam bila kupila u mullera neke prozirne plasticne plitke kutije, koje mi tocno stanu jedna do druge u sirinu ladice
    pa mi je pomoglo bar za neke stvari - cepove, otvarace boca, gumice za zatvaranje, male skarice, kesice za zamrzavanje i led i slicne gluposti koje se inace samo 'vozaju' po ladici
    velika ladica za pribor je dosla podijeljena i na vrhu ima vodoravnu pregradu u koju mi stane vecina kuhaca i slicnog, a donja ladica, duboka, je za rasuti teret, mikser, metlice, sjeckalice i slicno

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eh da, zaboravila sam u kuhinjskoj drugoj ladici i vrećicu sa vrećicama za led, vrećicu sa elastičnim gumicama, čepovi z avino i druge vrste boca, raznorazno otvarači svega i svačega, zatvarači svega i svačega...
    U trećoj ladici su podlošci za lonce, štapići za ražnjiće, rezervni beštek u kutiji (koristimo ga za izlete), ...
    U biti je treća ladica poluprazna dok drugu jedva zatvaram .
    U četvrtoj ladici su stolnjaci i kuhinjske krpe, uredno popeglano i složeno pod konac.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    prestanite pisati jer na onaj krevet već odavno nitko više ne stane

iako sam sad mišljenja da mamasch nije nikad nije ni trebala tamo biti

uzimanje kreme žličicom
    pa mažeš se kad opereš ruke, barem ja
    i kaj onda s tom žličicom?
    mislim, ako uopće znaš daljnji razvoj događaja

Majke ti, kako juri ovaj topic!

Znam, kako ne bi znala, stavi ju na korjen palca lijeve ruke, pa desnom uzme malo, napravi si točkice po strateškim mjestima na licu i onda razmaže biranim pokretima.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa Vidi poruku

mada, kad bolje razmislim, ne vidim poveznicu izmedju cistog stana i dijeljenja pribora za jelo??.... zasto bi jedno nuzno povlacilo drugo?
    ne nužno, ali ja nekako čistoću povezujem sa većom gadljivosti prema nekim stvarima iako ne mora biti tako
    čist= ajmo reći gadljiv
    prljavac=malo širih svjetonazora

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma naravno, samo se salim, ako nije bilo jasno

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I još nešto mrzim...
    Kad moram jesti glavno jelo iz dubokog tanjura iz kojeg sam upravo pojela juhu.
    Pa dobim pohani batak s premazom od juhe.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku

Znam, kako ne bi znala, stavi ju na korjen palca lijeve ruke, pa desnom uzme malo, napravi si točkice po strateškim mjestima na licu i onda razmaže biranim pokretima.
    ajme morala sam dvaput pročitat da shvatim, a ne da ovo izvedem

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

predetaljna si!
    sigurno ti je bilo neugodno reći da si prijateljica, zapravo - ti!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

imam,u mene je prva,odma ispod ploce za kuhanje....nazalost,jos uvijek mi je rasuti teret unutra i sizim...ali nikako da narucim taj ˝organizator˝ ladice,previse mi jos stvari fali u kuhinji.....

mene je uvijek cudilo kako neki ljudi nose novine,knjigu,eto i laptop i kavu neki na wc....
    ja sam prije van nego unutra....mislim,obavim to u roku 30sec,nezamislivo mi je to neko animiranje za ic na wc....
    sto znaci,vama se ne kenja nego kazete,e sad bi se trebao poc pokenjat i podjete sa novinama i sjednete i onda prizivate stolicu van?
    recept za hemice....

Felix,i ja tako jedem za malom svakodnevno...sto njoj ispadne iz usta ja skupim!
    Ali,naravno ne i obratno....u njenim ustima ima manje bakterija nego u mojim!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I još nešto mrzim...
    Kad moram jesti glavno jelo iz dubokog tanjura iz kojeg sam upravo pojela juhu.
    Pa dobim pohani batak s premazom od juhe.
    uzmi komadić kruha i počisti tanjur prije nego ti uvale taj batak

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    predetaljna si!
    sigurno ti je bilo neugodno reći da si prijateljica, zapravo - ti!
    Nisam, ne pamtim kad sam zadnji put stavila kremu.
    Kad sam bila trudna svaki dan sam mantrala: nek bude sva na tatu, samo nek ima moj ten.
    Jednostavno mi krema za lice nije potrebna. Zimi još i da... ali ljeti... nikad.

A detalji su dio čestog uzajamnog gostovanja i vrlo bliskog druženja.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

dasku pere perilica nakon mesa, vrata od wca su zatvorena kad imamo goste, zima je ili se jakp zasmrdi. tusiram se s muzem, tusiram se s kcerkom, a bome joj i pusu tu i tamo dam u usta. to su one brzinske pozdravne. mater sam joj

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    uzmi komadić kruha i počisti tanjur prije nego ti uvale taj batak
    A to i napravim... ali i dalje mrzim kad nema duplih tanjura.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja djeca obližu tanjur ako ispod dubokog za juhu nisam stavila veliki plitku, a slijedi drugo, kruto jelo. Iako se trudim stavljati duboki i plitki tanjur.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

e,da peres sudje na ruke ne bi ti bilo mrsko....
    meni je ostala ta navika od prije,sada kada je tu ˝teta Marica˝ i dalje se drzim toga da mi je tlaka imat duple pjate....

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    imam,u mene je prva,odma ispod ploce za kuhanje....nazalost,jos uvijek mi je rasuti teret unutra i sizim...ali nikako da narucim taj ˝organizator˝ ladice,previse mi jos stvari fali u kuhinji.....

mene je uvijek cudilo kako neki ljudi nose novine,knjigu,eto i laptop i kavu neki na wc....
    ja sam prije van nego unutra....mislim,obavim to u roku 30sec,nezamislivo mi je to neko animiranje za ic na wc....
    sto znaci,vama se ne kenja nego kazete,e sad bi se trebao poc pokenjat i podjete sa novinama i sjednete i onda prizivate stolicu van?
    recept za hemice....

Felix,i ja tako jedem za malom svakodnevno...sto njoj ispadne iz usta ja skupim!
    U mojoj kupaonici na ormariću blizu WC-a stoje Autoklubovi za muški dio obitelji, Story i Glorija za ženski dio, s time da ja obazezno ponesem i knjigu koja je trenutno aktualna. Volim meditirati na WC-u. Kćer ponekad ponese Winx Klub časopis. U biti je jedino malac savjestan. On uđe, sjedne i obavi za pola minute. Valjda čeka do zadnjeg časa da spakira "pošiljku" i onda je samo istovari. MM je neko vrijeme znao ponijeti i laptop dane propusti kakve vijesti na portalu Jutarnjeg ili kakav status na FB, ali to jako rijetko. Ne volim telefonirati jer mi je neugodno da sugovornik sluša kako mi g...nce pada u školjku.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kod nas se trazi ipad, kako se ide na wc

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo još na starinskim medijima...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne volim telefonirati jer mi je neugodno da sugovornik sluša kako mi g...nce pada u školjku.
    baci prije malo toalet papira unutra, a onda, ako dobro gađaš, ne moraš ni četkat ostatke

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Gdje je tu ekologija?!?!
    Trošit tako WC papir...
    pa pomnožit sa 4 člana obitelji...
    dnevno bi otišla jedna rola samo na oblaganje školjke...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baci prije malo toalet papira unutra, a onda, ako dobro gađaš, ne moraš ni četkat ostatke

a tu je i stanovito zadrzavanje daha koje se skuzi

nego, zar nismo vec o ovom pisale?

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

recept za hemice....
    Dok sam solo s klincima onda obavljam sve za 3 sec.
    Kad muz dodje doma onda idem na wc i prizivam
    Cesto znam samo sjest i surfat u miru

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Gdje je tu ekologija?!?!
    Sigurno ne na ovoj temi

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Gdje je tu ekologija?!?!
    Trošit tako WC papir...
    pa pomnožit sa 4 člana obitelji...
    dnevno bi otišla jedna rola samo na oblaganje školjke...

pa ne moraju svi lajat na telefon, samo ti

i nađeš pogodan tren za dah

i da, pisalo se, ali tko zna što se od tad promijenilo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

e,da peres sudje na ruke ne bi ti bilo mrsko....
    meni je ostala ta navika od prije,sada kada je tu ˝teta Marica˝ i dalje se drzim toga da mi je tlaka imat duple pjate....
    I kad sam prala suđe na ruke i danas kad pere Marica. Uvijek isto. I salveta je obavezna.

Odrasla sam tako. čekali smo tatu da dođe s posla, ručali smo svi skupa... ručak je bio ritual, ja sam pripremala stol, raspremala ga, jelo je mama dijelila na tanjure... dok svi ne sjede, (zapravo dok mama je sjedne, najčešće je ona bila zadnja), nitko ne počinje jesti, dok svi ne pojedu nitko ne odlazi od stola.
    Nakon ručka starci su zapalili cigaretu (taj dio ne odobravam ) pa smo nastavili pričati i družiti se.
    I možda sad ovo kruto zvuči... i iako sve vrvi pravilima, bilo je sve to jako spontano i puno priče, šale... i bila su to vremena kad su tate dolazile doma u 3.15, a popodne je bila živa raskoš od slobodnog vremena.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesmo, ivarice, ali wc-price su uvijek krasan izvor inspiracije

ne nužno, ali ja nekako čistoću povezujem sa većom gadljivosti prema nekim stvarima iako ne mora biti tako
    čist= ajmo reći gadljiv
    prljavac=malo širih svjetonazora
    vidis, ja sam cistunka ali nisam gadljiva. volim da je cisto i uredno (ono - red u stanu, red u glavi), glava me boli kad je nered oko mene, ali sam apsolutno negadljiva prema clanovima svoje obitelji. to sto jedemo istom zlicom ne cini stan prljavijim, stovise, manje je posla oko pranja sudja. nije mi gadno ako vidim da netko koristi isti pribor za svoju obitelj, ali se ne osjecam ugodno kad vidim prst prasine i hrpu igracaka, robe i tko zna cega razbacanih po podu.

recept za hemice....

potpis na gornji dio posta. ne razgovaram u wc-u jer nemam kad.
    a donji dio posta... kako maloj jaaako sporo rastu zubi (citaj: prvi zub sa 17 mj, sad s 23 mj ima 6 zubi i 4 koji rastu vec mjesecima) a voli orasaste plodove, dajemo ih joj kao mama ptica: malo prozvaces pa joj das iz svojih usta nemamo karijes ni mi ni ona.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kad je tema tek počela ja se javila kao "preterujem sa čišćenjem, volela bih malo da ohanem, puno mi vremena na to odlazi".
    Na 25. strani ispadoh totalna prljavica.
    Šta li će do kraja biti?

Enivej, što vas više čitam (ništa lično, onako uopšteno) to mi se sve manje radi po kući. I svaki put kad pročitam neki detalj, kao ovo sa kremom ili duplim tanjirima, sve mi je odbojnija pomisao na čišćenje i pospremanje.

Nisam gadljiva. Sve što je ljudsko nije mi strano.
    Moj tata se često šali da što peremo sudove, svako može da prepozna svoj juče od ručka pa u njemu danas da nastavi.
    Uglavnom ja težim ka što manjem opterećivanju higijenom.

Evo npr. bili smo šest dana u vikendici, ni jednom mala nije oprala ruke pre jela. Kupala se svako veče, igrala se i vodom u bašti, ali ruke pre jela, jok. A ja sam to shvatila tek zadnjeg dana (jer mi nije kupatilo na pogledu kao ovde u Bg, pa nisam ni videla).

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E pa sad nepranje ruku prije jela... Pranje ruku je osnova higijene. Ovo s kremama je krajnost

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jeste, i mi je naravno uvek sprovodimo.
    Osim kad nemam pojma da je ne spreovodimo (mislim na osnovnu higijenu).
    U Bg ja kad pozovem na ručak mala opere ruke i sedne za sto. U vikendici isto pozovem na ručak ali mi je wc van vidokruga. I ona dođe, sedne, pitam jel oprala ruke, kaže da jeste. A nije.
    Samo sam htela da kažem da se nije zarazila niti razbolela, a ne da tako treba.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Moj tata se često šali da što peremo sudove, svako može da prepozna svoj juče od ručka pa u njemu danas da nastavi.
    Uglavnom ja težim ka što manjem opterećivanju higijenom.
    to je kao ono, nije bitno koje dijete vodiš iz vrtića kući, ionako će se sutra svi vratiti

gledala plahte, savršeno

mi na wc-u imamo posebnu literaturu - reklamne letke.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku

Jeste li bi metla ili usisavač (usisIvač?) tip?
    he he, ja sam usisavač tip jer ne volim kad prašina leti okolo dok metem
    mrvice u kuhinji i prašinu u hodniku pometem malom metlicom, nema previše metenja, kako metem, tako odmah metem u lopaticu, nema pravljenja hrpica
    iako, ne usisavam svaki čas, jednom tjedno jer prašinu pokupim suhom krpom, polako dio po dio prostorije i onda ju dobro isprašim

ma, mislim da svatko ima neke svoje brije, smiješno mi je čitati što sve radite kao što su vjerojatno i vama smiješne neke moje/tuđe fore
    sve je to ok

samo, mislim da neki od vas previše briju zbog bakterija, mislim da tih bakterija nema ni približno koliko vi mislite da ima jer da je tako, već bi svi pocrkali od bolesti, a posebno ljudi koji žive u užasnim uvjetima pa im opet nije ništa

a evo i nekih drugih stajališta na tu temu:
    http://www.vasezdravlje.com/printabl...e/clanak/1626/

http://www.cistimo.info/pronadjite-v...tibiotike.html

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Skuzila sam vissnja. I meni se dogodi da zaboravim da dijete nije opralo ruke... I odmah mi zlo dodje. Kolko god cisto doma bilo - igracke se prljaju i ne cistim ih svakodnevno, ma bljak bas. Ruke prati poslije wca, prije jela i kad dodje iz vana meni je najvaznije higijensko pravilo.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I nakon pipanja mesa i jaja.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja vise ni etikete sa kozmetike ne citam na wc-u
    tu ljubav sam platila posteno :hemopropin: i jok, nema vise
    wham, bam, thank you mam u prenesenom znacenju

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A ne, ja pročitam i etikete i upute s ambalaže i prelistam Autoklub, pročitam poglavlje knjige, i razmislim malo o bitku. Sve to stignem dok pretovarim i istovarim.
    Čak škicnem horoskop dok samo p.škim.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku

ima li i pravila koliko se često mijenja voda pri pranju prozora? Pa bar s tog stakla ne jedamo, bitno je da su na kraju čisti
    pa ako opereš sve prozore u kući jednom vodom (primjerice, ja imam dva dvokrilna, jedan trokrilni i balkonska vrata, plus daske na prozorima i rolete), ne može ti staklo biti čisto nego muljavo
    sveki svako malo pere prozore, spusti sve rolete, bude joj skoro mrak u kući i onda pere prozore
    sve s jednom vodom i na kraju joj ostane muljavo što se vidi pod određenim kutem
    meni nije jasno kako nekome mogu smetati kapljice kiše i prašina na prozoru, a onda kada to ide prat, opere tako ofrlje
    kužiš, ja svoje prozore perem rijetko jer mi je to posao kojem se posvetim kako treba, kao Deaedi podovima i stvarno mi nema smisla posvetiti ni pola sata tome ako neću nakon toga imati blistave prozore

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Prašina sa ceste, otisci kapljica kiše, pelud, ptičja kakica i atmosferilije koje se zalijepe na stakla, pogotovo ako padaju kroz spuštene rolete... nema šanse sve oprati jednom vodom a da bude lijepo.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro pranje, detaljno....a i neke stvari su gušt, pa nisu gadljive. Bez obzira na koje mjesto se stavljaju.
    he he, to je i meni palo na pamet

tartar biftek, eh, nije ni blizu onoga što možemo poslužiti jedno drugom u krevetu

gadljivice jedne, ne mogu vjerovati što sve nisam pročitala
    sad ću sve ljude oko sebe gledati na taj način
    da mi je netko pričao da postoji ovako puno gadljivih osoba, ne bih vjerovala

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    A čime perete parkete, mislim na neku krpu/mop ili nešto slično? Kod nas podove pere MM a on pere krpom i kasnije glanca/suši onom vileda stvarčicom koja ima pravokutnu krpicu na dnu, ne znam kako bi se to zvalo. Sve si mislim ako bih imala nešto zgodno za pranje možda bih češće oprala te parkete.
    MM obavezno suši tom Viledom jer mu je parketar navodno rekao da je zapravo totalno loše to močenje parketa.
    ja perem s onom nekom krpom koja se natakne na štap, ima pamučne resice, neka domaće proizvodnje, mislim da je Rekord ili tako nešto
    namočim ju i doooobro iscjedim
    ljeti se brzo osuši jer nam je redovito propuh, a zimi grije centralno pa je zrak suh
    prije uvijek dobro usisam jer ne volim kad mi se po toj krpi zalijepe dlake, to mi se gadi i uvijek mislim da ostane toga sa strane
    ne diže nam se parket, osim na onim mjestima gdje M. prolijeva vodu (Bože, kada će to prestati)

i da, blago tebi na mužu koji pere podove!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

onaj tko je jako gadljiv nek ne cita: kad malecka ispljune neki komad hrane koji joj ne odgovara, ako nije jako sazvakan, ja ga pojedem. kad bolje razmislim, i ako je jako sazvakan, ali mi je hrana fina.
    i ja isto

a vrećice, ja i sada operem neke vrećice i koristim ih ponovo
    primjerice, vrećica u kojoj je bio zamrznut grašak, operem ju i koristim za nešto drugo (primjerice, nosim djetetu narezane šljive u posudici van pa staivm još u vrećicu, skupa s vilicom da mi ne curi po torbi)

papirnate štanicle koristim za spremanje nekog povrća poput bijelog luka i tsl. pa onda u stari papir

koliko vi smeća pravite s tim vlažnim maramicama, rukavicama... ccc

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bljak, citanje u WC-u, ili bilo koje druge aktivnosti. Iskipavanje i van, to radimo sa zahodom.

A kirurske rukavice, to mi je standardni dio svakodnevne opreme. AD ne pita svidja li mi se ili ne. Cesto u njima kuham jer dobijem rane i od voca i povrca koje diram i rezem. :jado:

Sirovo meso mi smrdi i gadno mi je, ali sta sad. Pripremim ga nekako. Pa operem dasku, ili u perilici ili na ruke. Nikako Domestosom. Jos nismo krepali, valjda ni necemo.

Metlu ne razumijem, to mi je SF. Usisavam, to je lakse. I nista ne smrdi kroz HEPA filter.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

WC je jako dugo bio jedino mjesto na kojem sam boravila dovoljno dugo da stignem u miru procitati koju stranicu knjige.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Gadi mi se čitanje u zahodu.
    Ne jer mi se ono-doslovno gadi nečija navika-baš me briga za to.
    Nego jer sam dok nisam kupila čitač (jer sam preškrta da kupujem knjige u papiru) sanjala ljude koji obavljaju-to što obavljaju i drže knjigu iz knjižnice (koju upravo čitam).
    Odvratno.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Rasuti teret, rasut do pretjeranosti, tako da treba paziti da ne zarežeš prst dok tražiš nešto. Nema šanse da je u redu.

Summer, ja ti ništa s visoka ne pišem. Jednostavna sam i samo uvijek "ono što na umu, to i na drumu". Obično prekasno skužim da moje riječi netko može krivo shvatiti.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Imam jednu veeeliku ladicu sa beštekom i popratnim priborom,
    sve je razvrstano;
    žlice, vilice, noževi, male žličice, posebno je drveni pribor posebno metalni, veliki noževi su također u zasebnom odjeljku unutar te ladice....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •