Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
imam,u mene je prva,odma ispod ploce za kuhanje....nazalost,jos uvijek mi je rasuti teret unutra i sizim...ali nikako da narucim taj ˝organizator˝ ladice,previse mi jos stvari fali u kuhinji.....

mene je uvijek cudilo kako neki ljudi nose novine,knjigu,eto i laptop i kavu neki na wc....
ja sam prije van nego unutra....mislim,obavim to u roku 30sec,nezamislivo mi je to neko animiranje za ic na wc....
sto znaci,vama se ne kenja nego kazete,e sad bi se trebao poc pokenjat i podjete sa novinama i sjednete i onda prizivate stolicu van?
recept za hemice....

Felix,i ja tako jedem za malom svakodnevno...sto njoj ispadne iz usta ja skupim!
Ali,naravno ne i obratno....u njenim ustima ima manje bakterija nego u mojim!
U mojoj kupaonici na ormariću blizu WC-a stoje Autoklubovi za muški dio obitelji, Story i Glorija za ženski dio, s time da ja obazezno ponesem i knjigu koja je trenutno aktualna. Volim meditirati na WC-u. Kćer ponekad ponese Winx Klub časopis. U biti je jedino malac savjestan. On uđe, sjedne i obavi za pola minute. Valjda čeka do zadnjeg časa da spakira "pošiljku" i onda je samo istovari. MM je neko vrijeme znao ponijeti i laptop dane propusti kakve vijesti na portalu Jutarnjeg ili kakav status na FB, ali to jako rijetko. Ne volim telefonirati jer mi je neugodno da sugovornik sluša kako mi g...nce pada u školjku.