jesmo, ivarice, ali wc-price su uvijek krasan izvor inspiracije

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
ne nužno, ali ja nekako čistoću povezujem sa većom gadljivosti prema nekim stvarima iako ne mora biti tako
čist= ajmo reći gadljiv
prljavac=malo širih svjetonazora
vidis, ja sam cistunka ali nisam gadljiva. volim da je cisto i uredno (ono - red u stanu, red u glavi), glava me boli kad je nered oko mene, ali sam apsolutno negadljiva prema clanovima svoje obitelji. to sto jedemo istom zlicom ne cini stan prljavijim, stovise, manje je posla oko pranja sudja. nije mi gadno ako vidim da netko koristi isti pribor za svoju obitelj, ali se ne osjecam ugodno kad vidim prst prasine i hrpu igracaka, robe i tko zna cega razbacanih po podu.

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
mene je uvijek cudilo kako neki ljudi nose novine,knjigu,eto i laptop i kavu neki na wc....
ja sam prije van nego unutra....mislim,obavim to u roku 30sec,nezamislivo mi je to neko animiranje za ic na wc....
sto znaci,vama se ne kenja nego kazete,e sad bi se trebao poc pokenjat i podjete sa novinama i sjednete i onda prizivate stolicu van?
recept za hemice....

Felix,i ja tako jedem za malom svakodnevno...sto njoj ispadne iz usta ja skupim!
Ali,naravno ne i obratno....u njenim ustima ima manje bakterija nego u mojim!
potpis na gornji dio posta. ne razgovaram u wc-u jer nemam kad.
a donji dio posta... kako maloj jaaako sporo rastu zubi (citaj: prvi zub sa 17 mj, sad s 23 mj ima 6 zubi i 4 koji rastu vec mjesecima) a voli orasaste plodove, dajemo ih joj kao mama ptica: malo prozvaces pa joj das iz svojih usta nemamo karijes ni mi ni ona.