Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1838

Tema: Neurednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, nikad mi na pamet nije palo da neki nemaju sortiran beštek?!
    I kak onda kad se ide jesti? Prebireš po ladici tražeći žlicu? Ili kako?
    Ne radi se o bešteku - mislim da svi imamo razvrstan beštek (žlice, žličice, vilice, viličice, noževi, veliki noževi za pripermanje hranje, eventualno kuhače) u pretincima u prvoj ladici u kuhinji.
    Moje pitanje se odnosilo na famoznu Drugu ladicu u kojoj su već spomenute grabilice, lopatice, i sve ostalo što smo već nabrojali. Tzv.rasuti teret.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Ne radi se o bešteku - mislim da svi imamo razvrstan beštek (žlice, žličice, vilice, viličice, noževi, veliki noževi za pripermanje hranje, eventualno kuhače) u pretincima u prvoj ladici u kuhinji.
    Moje pitanje se odnosilo na famoznu Drugu ladicu u kojoj su već spomenute grabilice, lopatice, i sve ostalo što smo već nabrojali. Tzv.rasuti teret.

meni je sve u istom pretincu, od prvog dana sam tako posložila i sad kad vadim iz perilice samo stavim u odgovarajući odjeljak, nikakva nauka niti opsesija..

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    meni je sve u istom pretincu, od prvog dana sam tako posložila i sad kad vadim iz perilice samo stavim u odgovarajući odjeljak, nikakva nauka niti opsesija..
    Meni ne stane sve u jednu ladicu, nekako pretpostavljam da svi mi imamo barem dvije ladice sa beštekom i sličnim kuhinjskim potrepštinama.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni ne stane sve u jednu ladicu, nekako pretpostavljam da svi mi imamo barem dvije ladice sa beštekom i sličnim kuhinjskim potrepštinama.
    imam ja tu famoznu drugu ladicu, ali mi u njoj ne stoji beštek.
    beštek i sve ostale beštekaste điđi-miđe mi stanu u jednu ladicu, jer je ogromna,
    a u drugoj mi je plastična kutija sa vanilin-šećerima, pzp, preljevima za tortu, začinskim bilem u vrećicama...
    pa onda mala plastična posudica sa čepovima, gumicama, upaljačima, raznoraznim gumbićima koje dobiješ uz novu robu
    i uvijek si mislim možda zatrebaju
    tu su još tri pregače koje nikada ne koristim, slamke, štipaljke za zatvaranje vrećica, silikoni za muffine i raznorazne druge gluparije.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    imam ja tu famoznu drugu ladicu, ali mi u njoj ne stoji beštek.
    beštek i sve ostale beštekaste điđi-miđe mi stanu u jednu ladicu, jer je ogromna,
    a u drugoj mi je plastična kutija sa vanilin-šećerima, pzp, preljevima za tortu, začinskim bilem u vrećicama...
    pa onda mala plastična posudica sa čepovima, gumicama, upaljačima, raznoraznim gumbićima koje dobiješ uz novu robu
    i uvijek si mislim možda zatrebaju
    i meni je bestek koji ide na stol sortiran u jednoj manjoj ladici blize stolu,a ova druga veca ladica je tocno ispod ploce za kuhanje...a kako u njoj stoji i stapni mixer,plosnati ribez,onaj rezac za tijesto...sve gabaritne stvari...neznam koji ce mi organizator ladica pomoc da to sortiram....
    fora to s plasticnom kutijom,mogu mislit kako mirise kad se otvori...samo,zar ne upiju druge mirise onda te otvorene vrecice?
    a plasticna posudica sa cepovima i gumicama...to imam i ja,ali puce (isto sve cuvam) stoje u kutiji u komodi u sobi skupa sa koncima i iglicama....malo bi mi bilo cudno drzat puce u kuhinji....

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    fora to s plasticnom kutijom,mogu mislit kako mirise kad se otvori...samo,zar ne upiju druge mirise onda te otvorene vrecice?
    a plasticna posudica sa cepovima i gumicama...to imam i ja,ali puce (isto sve cuvam) stoje u kutiji u komodi u sobi skupa sa koncima i iglicama....malo bi mi bilo cudno drzat puce u kuhinji....
    ne upiju nikakve mirise, zarolam gornji dio i okolo gumicom,
    ali fino miriši.

a kako gumbići završe u kuhinji, haha
    pa kad ih skidam s nečeg novog odem u kuhinju po škare,
    odmah otvorim tu drugu ladicu i ubacim unutra i to je to

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cheerilee prvotno napisa

Pa i ja ne mogu zamisliti toliko veliku i ladicu.Kutlače?Drvene kašike za mješanje?Grabilice?Koliko odjeljaka ima tvoja ladica,ako sve držiš posebno razvrstano?

(neko o g...ima,a neko o kutlačama)

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cheerilee prvotno napisa

Pa i ja ne mogu zamisliti toliko veliku i ladicu.Kutlače?Drvene kašike za mješanje?Grabilice?Koliko odjeljaka ima tvoja ladica,ako sve držiš posebno razvrstano?

(neko o g...ima,a neko o kutlačama)

Dakle imam odjeljak za;
    - žlice
    - vilice
    - noževe (od bešteka)
    - male žličice s dugom drškom
    - male žličice s kratkom drškom
    - drvene kuhače i ostali drveni pribor
    - velike noževe
    - metalni pribor

Sa strane mjesto ima štapni mikser, mini sjeckalica tuperware
    Dimenzije su Š100xD65cm (visinu neznam....)
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 17.07.2012. at 14:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •