-
Hebem mu, to kaj vi (čitačice na šekretu) perete ruke poslije istoga ne znači da ih i tamo neki xxy pere, a sad ste mi sve maštu uzburkale i ovaj mj. mi ističe članarina u KGZ-u i bome više neću... The end. Bakterije jesu svuda oko nas ali ja nemam želudac za to. Tko voli nek izvoli, ne osuđujem nikog.
Btw, da znam da me frendica nazvala na tel. i da u isto vrijeme dok samnom razgovara i ja joj pričam neku svoju životno važnu stvar ona zapravo i doslovno sere, malo bih se zapitala...
Wc mi je mjesto za isključivo obavljanje velike i male nužde, pranje ruku i crtaaaa!!! O.k. i za počistiti.... To neizostavno... Nikakvi gušti mi nisu spojivi sa wc-om, niti konzumiranjem hrane, razgovora, štampe (pa makar reklama) s istim.
Kaj se tiče one famozne jedne ladice koja se tu provlači: i ja je imam u kuhinji (samo jednu veliku i duboku ladicu, dimenzija 120x65x25 cm). Dovoljna je za svu kramu kad se dobro organizira.
Inače, cijelo vrijeme hoću napisati i da sam ponovno otkrila daavno zaboravljeni obični Sanitar; ljudi moji to skida kamenac kao ludo, kupaona mi doslovno blješti od njega...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma